/ - ТОм Хенкс
25/01/2023 u 03:00 h
DAN portalDAN portal
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

Tom Henks tri puta nominovan za Zlatnu malinu

Među onima koji su rame uz rame sa njim za pomenuto priznanje su, recimo, reper Mašin Gan Keli, Silvester Stalone i Džared Leto

Veliki je glumac Tom Henks, ali njegova reputacija nije previše uticala na organizatore dodjele Zlatne maline prilikom određivanja nominacija za nagradu koja se dodjeljuje samo za najgora filmska ostvarenja.

Tomu su tako pripale tri nominacije koje niko ne želi – jedna za ulogu menadžera Elvisa Prislija u filmu posvećenom muzičkom velikanu, potom za ulogu Đepeta u Diznijevom rimejku filma “Pinokio”, a treća u kategoriji – najgori filmski spoj.

Henks se nije oglašavao nakon objavljivanja nominacija, ali sigurno neće biti oduševljen.

Među onima koji su rame uz rame sa njim za pomenuto priznanje su, recimo, reper Mašin Gan Keli, Silvester Stalone i Džared Leto.

Zanimljivo je da je za najlošiji film nominovan i onaj u čast Merlin Monro – “Plavuša”, sa Anom de Armas u glavnoj ulozi.

Na ovogodišnjem spisku nominacija nema specijalne nagrade koja se tradicionalno dodjeljuje Brusu Vilisu, čime su organizatori odali počast glumcu koji je zbog zdravstvenih problema bio prinuđen da prošle godine završi karijeru.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
23. april 2024 22:21