Tom Kruz / Shutterstock
05/07/2023 u 22:11 h
DAN portalDAN portal
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

(VIDEO) Tom Kruz otkrio kako je snimana akciona scena na krovu voza u „Nemogućoj misiji“

I u ovom filmu, kao i u posljednjem „Top ganu“ gdje Kruz takođe tumači glavnu ulogu, pojedine scene su bile toliko zahtjevne da su glumci i ostatak ekipe imali samo jednu šansu da ih snime

Glumac Tom Kruz objavio je na Tviteru kako je izgledalo snimanje akcionih smjena u posljednjem nastavku filma „Nemoguća misija“, koji će svoju bioskopsku premijeru imati 12. jula.

Ni sedmi po redu film iz akcionog serijala „Nemoguća misija“ nije preskočio borbu glavnog junaka i glavnog zlikovca na krovu voza u pokretu.

Tom Kruz je na svom Tviter nalogu objavio snimak kako su ove scene snimane.

I u ovom filmu, kao i u posljednjem „Top ganu“ gdje Kruz takođe tumači glavnu ulogu, pojedine scene su bile toliko zahtjevne da su glumci i ostatak ekipe imali samo jednu šansu da ih snime.

U „Nemogućoj misiji“, koju će publika moći da gleda od 12. jula, producenti i reditelj su odlučili da umjesto kulisa ili zelene pozadine naprave voz po svojoj mjeri, koji će se stvarno kretati po šinama.

I kao što je nekada za potrebe filma srušen most na Neretvi, tako je zbog autentičnosti scene u „Nemogućoj misiji“ kada most eksplodira a voz pada u ambis, lokomotiva zaista bačena u provaliju.

Tom Kruz je inače poznat po tome što za snimanje akcionih scena ne koristi dublere, niti kaskadere, već sve radi sam.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
26. april 2024 15:30