Lovefest 2023 / -LOVEFEST 2023
24/08/2023 u 15:00 h
DAN portalDAN portal
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
Pratite nas
i na WhatsUp kanalu
StoryEditor

Tuborg Lovefest i dalje u prvih 40 festivala na svijetu

U Vrnjačku banju došlo je nekoliko stotina izvođača

Prema najvećem globalnom istraživanju i glasanju publike, koju je sproveo prestižni časopis DJ MAG, Tuborg Lovefest je zauzeo visoko 38. mjesto i zadržao se na listi u prvih 40 festivala na svijetu, ispred Sonusa, Neopopa, Boom festivala i brojnih drugih festivala.

- Još jedan dokaz da je, uz vrijedan i naporan rad, u jednom gradiću kao što je Vrnjačka Banja, moguće napraviti festival svjetskih razmjera sa visokim nivoom produkcije, ugostiti više stotina izvođača iz cijelog svijeta i postaviti i ime Lovefesta, ali i Srbiju na svjetsku mapu festivalskog turizma. Uspjeh nije došao preko noći i sa sobom nosi velika odricanja i ulaganje energije cijelog našeg tima. Za njega je najzaslužnija naša publika, koja je uz nas sve ove godine - rekao je jedan od osnivača festivala Marko Vukomanović.

Lovefest, koji je ovog ljeta održan od 3. do 5. avgusta u Vrnjačkoj Banji, ugostio je više od 60.000 posjetilaca sa imenima poput Charlotte de Witte, Chris Liebing, Enrico Sangiuliano, Louie Vega, Marco Carola, Adam Beyer i više od 100 izvođača. Festival je stao rame uz rame sa najvećim svjetskim festivalima kao što su Tomorrowland, KappaFutur Festival, Time Wrap, Awakenings i mnogi drugi.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
Pratite nas
i na WhatsUp kanalu
20. maj 2024 13:06