/ - FOTO: PSCG
09/12/2022 u 18:37 h
DAN portalDAN portal
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

U nedjelju Kvalifikaciono takmičenje u savremenim plesovima

Drugo po važnosti, takmičenje pod okriljem Plesnog saveza Crne Gore, povjereno je plesnom klubu "Royal" iz Nikšića kao tehničkom organizatoru

-Mjesec decembar je ispunjen plesnim događajima. Obavještavamo ljubitelje plesa da će baš u ovom kišnom vikendu, imati gdje kvalitetno da provedu svoje vrijeme.U nedjelju, 11. decembra sa početkom u 10h u sportskoj „Bemax Arena“ u Podgorici će se održati Kvalifikaciono takmičenje u savremenim plesovima- saopšteno je iz Plesnog saveza Crne Gore (PSCG).

Drugo po važnosti, takmičenje pod okriljem Plesnog saveza Crne Gore, povjereno je plesnom klubu "Royal" iz Nikšića kao tehničkom organizatoru.

- Na takmičenju će se za mjesta najboljih boriti plesači iz plesnih klubova sa teritorije cijele Crne Gore. Prisutni će imati priliku da pogledaju gotovo sve plesne discipline, takmičarske i uzrasne kategorije, od najmađih plesača do seniora. Takmičenje se održava po pravilima Internacionalne plesne organizacije (IDO), čiji je Plesni savez Crne Gore član od samog osnivanja.Pravo učešća na ovom takmičenju imaju isključivo licencirani plesni klubovi i plesni takmičari koji dolaze iz spomenutih klubova. Obradovaćemo i širu javnost informacijom da će sa tribina Bemax Arene moći da bodre svoje favorite ili jednostavno posjete takmičenje koje će, prema riječima organizatora, biti pravi plesni spektakl. Procjenjuje se da će takmičenje trajati do 20h. Plesni klub "Royal" je zajedno sa sponzorima, obezbijedio osvježenja, poklone i nagrade za klubove učesnike i takmičare- dodaje se u saopštenju.

-Sponzor kvalifikacionog takmičenja PSCG želi uspješno takmičenje organizatoru, plesnom klubu “Royal”. Plesnim klubovima i plesnim sportistima puno uspjeha na plesnom podijumu.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
17. april 2024 17:21