Ана Бекута / - Инстаграм
04/01/2022 u 09:00 h
ДАН порталДАН портал
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

(ВИДЕО) Ана Бекута о првом наступу након Мркине смрти: Било ми jе потребно

Ана Бекута jе за дочек Нове године наступила у Требињу, а то jе био пјевачицин први наступ после смрти њеног дугогодишњег емотивног партнера Милутина Мркоњића

Пјевачица Ана Бекута одржала jе два новогодишња наступа, само мјесец дана након смрти Милутина Мркоњића, а се сада jавности обратила путем друштвених мрежа.

Ана Бекута jе за дочек Нове године наступила у Требињу, а то jе био пјевачицин први наступ после смрти њеног дугогодишњег емотивног партнера Милутина Мркоњића.

Иако jе првобитно отказала све наступе, Ана jе смогла снаге и изашла пред публику у новогодишњоj ноћи, послије великог губитка, а дан касниjе, 1. jануара, наступила jе и у Бањалуци.

Ана jе у своjоj обjави истакла да jоj jе љубав публике на концертима и те како фалила, те да jоj jе драго што jе у нову, 2022. годину ушла управо с публиком.

"Након више од мјесец дана сам стала на позорницу и тамо ме дочекала снага ваше љубави. Било jе невјероватно. И било ми jе преко потребно. Хвала Бањалучанима на гостопримству, хвала фантастичноj организациjи и Драшку коjи су се заиста потрудили да у Нову годину уђемо како смо заслужили - весели, срећни и без иjедног jединог инцидента", написала jе Ана у jедноj обjави.

Како jе додала у другоj обjави, на концерту jе било више од 35 хиљада људи, коjи су са њом углас пјевали њене хитове.

"Управо сам примила ове снимке из ваздуха. Кажу да jе на Тргу Краjине у суботу било 35 хиљада душа. Вјеруjте ми да сам осјетила загрљаj сваког од вас. Прелијепи су ови снимци из неба. Да видимо како jе изгледало за оне коjи нас гледаjу од горе", додала jе Ана.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
29. april 2024 14:54