Ana Bekuta / -SKRINšOT/JUTJUB
11/12/2023 u 13:45 h
DAN portalDAN portal
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

(VIDEO) Ana Bekuta objavila još jedan album sa šest novih pjesama

Album "I za vas, koji niste smeli" donosi: „Dajte mi dana“, „Kasno da se kajem“, Pomisliš kasno je“, „Đerdani“, „Ne odustajem od nas“, „Kako se prašta“ i „Ne daju da ostarimo zajedno“

Muzička diva Ana Bekuta iznenadila je svoje fanove i objavila još jedan album koji je dobio ime "I za vas, koji niste smeli".

Na albumu se nalaze pjesme „Dajte mi dana“, „Kasno da se kajem“, Pomisliš kasno je“, „Đerdani“, „Ne odustajem od nas“, „Kako se prašta“ i „Ne daju da ostarimo zajedno“.

I na ovom albumu Bekuta je sarađivala s eminentnim autorima iz regiona: Geronimom, Amirom Kazićem Leom, Alkom Vuicom, Milošem Mihajlovićem, Sašom Dragićem i mnogim drugima.

- Presrećna sam što svojoj dragoj publici mogu da predstavim nove pjesme. Želim da naglasim da sam na albumu radila s autorima iz čitavog regiona, poslednje dvije godine smo skupljali pjesme i radili na njima. Prve reakcije publike su fantastične i ja sam mnogo zahvalna - rekla je Bekuta.

Ipak ovaj njen poduhvat nijesu svi prihvatili s aoduševljenjem. Mnogima sa društvene mreže “X” je zasmetalo pa su je uporedili sa Jelenom Karleušom, te naveli da je iskopirala.

Naime, Karleuša je oduševila mnoge, kada je u avgustu nakon 11 godina diskografske pauze objavila svoj 11. studijski album “Alpha”, a nekoliko dana kasnije u 12. album “Omega”.

Njen posljednji album prije “Alphe” i “Omege” bio je album “Diva”, koji je izdala u junu 2012. godine. Karleuša je pripremila i posebnu promociju za svoje fanove – spektakularni koncert u Beogradu na vodi u septembru, koji je bio besplatan.

Nešto slično njenom potezu, sada je učinila njena starija koleginica Bekuta, koja je 27. novembra objavila svoj 20. studijski album, koji nosi naziv “Grešila sam”, a zatim i drugi, 8. decembra, Bekuta je objavila i svoj 21. album. Ovaj album nosi naziv “I za vas, koji niste smeli”, a sastoji se od šest pjesama.

Na društvenoj mreži “Iks” odmah su krenula poređenja sa Karleušinim podvigom. Naime, omot albuma “Grešila sam” je odrađen u dominantno crnoj boji, baš kao i “Alpha”, dok je omot za “I za vas, koji niste smeli” bijeli, baš kao i “Omega”.

Mnogi su pomislili da će Karleuša isprozivati svoju stariju koleginicu, nekoliko korisnika je prozvalu Anu, te istaklo da je pjesme mogla da spoji u jedan album, piše Telegraf.

- Neće, bre, Karla mene voli - napisala je jednom korisniku Ana, dok je drugom poručila da ne napada Jelenu, jer je ona voli.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
30. april 2024 21:24