Београдски синдикат / -Инстаграм
03/11/2021 u 13:00 h
Danica TomaševićDanica Tomašević
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

(ВИДЕО) Београдски синдикат новим синглом "кида" и без трендинга

За само пет дана ова композициjа заразног ритма прикупила jе много позитивних коментара и имала више од 250.000 прегледа на "Jутjубу", али то ниjе било довољно за трендинг

Хип-хоп колектив "Београдски синдикат" обjавио jе спот за пјесму "И даље кидам", рађену за филм и сериjу "Златни дечко", у режиjи њиховог члана Огњена Jанковића.

- Ми смо дјеца Београда из неких других времена, одрасли на улици не испред ТВ-а, кад си морао да станеш иза речи и дела и кад се знало ко глуми и ко то тамо пева - репуjу "синдикалци" и додаjу: - Не трпимо дебиле, али мржње овдје нема, за њих смо к'о Астерикс за Винсента Касела. У пандемиjи незнања - вариола вера, вакцина Синдиката грува антитела".

Нову ствар "И даље кидам" група ће извести уживо 18. децембра, на концерту у новосадскоj дворани "Спенс". У децембру се очекуjе и биоскопска премиjера филма "Златни дечак", коjи jе "синдикалац" Огњен први пут самостално режирао.

Он се прије тога окушао као режисер поjединих епизода сериjа "Пјеваj, брате" и "Пансион Европа". Сериjа "Златни дечак" од пет епизода, чиjи сценарио уз Огнњjена потписуjу Вук Ршумовић и Алекса Ршумовић, биће емитована идуће године.

За пет дана ова композициjа заразног ритма, коjу jе БС наjавио паролом "Ђуском против свих подјела - jер у ова ненормална времена, остати нормалан и позитиван jе наjвећа побуна", прикупила jе много позитивних коментара и имала више од 250.000 прегледа на "Jутjубу", али то ниjе било довољно за трендинг, категориjу резервисану само за оне наjутицаjниjе на тоj платформи.

Исто се догодило 2018. када су момци из БС обjавили спот за песму "Догодине у Призрену".

Спот jе цензурисан, а у образложењу jе наведено да упркос томе што БС ниjе повриједио ниjедно правило "Jутjуба", одлучено jе да га цензуришу тако што jе приступ видео-клипу ограничен, а група избачена из трендинга, на шта нису имали право жалбе.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
09. maj 2024 04:36