Đakovčanke / -JUTJUB/SKRINŠOT
12/08/2023 u 12:41 h
Anela ŠabotićAnela Šabotić
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
Pratite nas
i na WhatsUp kanalu
StoryEditor

(VIDEO) Crvena jabuka i Đakovčanke objavili novi spot

Tekst pjesme „Smilje" potpisuje bračni par Dragana Kajtazović i Mirko Šenkovski poznatiji kao Geronimo, koji je uradio i muziku, dok je u saradnji sa Draženom Žerićem Žerom potpisao aranžman

Pjesma "Smilje", koja je obilježila novi album Crvene jabuke "Neka nova jutra" sada je dobila odličan novi spot u saradnji sa talentovanim Đakovčankama.

Iako je ljeto i za jedne i druge puno koncerata i ostalih poslovnih obaveza, ipak se uspjelo pronaći vremena za snimanje ovog zanimljivog spota kojeg potpisuje Produkcija Nova.

Aktualni album "Žera & Crvena jabuka – Neka nova jutra", ujedno je i njihov dvadeset i treći studijski album, a u protekloj godini bend je održao niz nevjerovatnih koncerata širom regiona i cijelog svijeta pružajući nezaboravne muzičke trenutke, dok su samo za Dan zaljubljenih ove godine napunili su i najveći koncertni prostor, Arenu Zagreb.

Tekst pjesme "Smilje" potpisuje bračni par Dragana Kajtazović i Mirko Šenkovski poznatiji kao Geronimo, koji je uradio i muziku, dok je u saradnji sa Draženom Žerićem Žerom potpisao aranžman.

Ženska vokalna grupa Đakovčanke djeluje već niz godina njegujući tradicionalne slavonske pjesme i napjeve, oblikujući ih u jedan drugačiji aranžman, a ovoj pjesmi Đakovčanke su dale svoj unikatan potpis.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
Pratite nas
i na WhatsUp kanalu
30. jun 2024 06:11