Danijel  / -JUTJUB/SKRINŠOT
15/08/2023 u 18:12 h
Anela ŠabotićAnela Šabotić
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

(VIDEO) Danijel Alibabić priprema još muzičkih iznenađenja: Numera koju je posvetio supruzi stiže u septembru

Pjevač priznaje da mu je supruga velika podrška u karijeri

Pjevač Danijel Alibabić nastavlja da niže uspjehe na poslovnom i privatnom planu. Nakon veoma uspješnog albuma, pjevač će se uskoro ostvariti i u ulozi oca, po drugi put.

-Krajem septembra stiže prinova, sad se i ja psihički pripremam jer je to vrlo blizu. Kad je bila prva trudnoća sa Mihajlom više sam brinuo i razmišljao, sad sam potpuno relaksiran jer sam srećan i što stiže kćerka,  želio sam to, tako da jedva čekam-kazao je Danijel.

Svoju publiku uskoro će obradovati još jednom novom pjesmom, koju je kako otkriva, posvetio supruzi.

-Ostale su još tri pjesme sa albuma Dvije strane, najviše se pisalo o tom duetu sa Viki, ali i pjesmi koju sam otpjevao za suprugu i njoj posvetio, koja još nema naziv. Bilo mi je bitno kad da se njoj posvetim jer želim da ljudi osjete emociju kroz tu pjesmu, jer sam je čini mi se donio nikad iskrenije i nikad čistije. Tako da sam odlučio da to bude momenat kad se porodi da tad ujedno izađe i pjesma posvećena njoj. Ona se toliko uključila u cijelu ovu priču i projekat i dala se isto koliko i ja stvarno mi je velika podrška - istakao je pjevač.

Pored novih pjesama, Danijel je dosta uložio i u ekranizaciju istih, a da li je sve to vrijedjelo i kakva su mu iskustva sa spotovima, otkriva u nastavku:

-Bilo je faza kada sam upadao u depresiju u smislu da li sam uradio pravu stvar jer to su velika odricanja, uložio sam ogroman novac u nešto što nisam siguran sa li će se vratiti i da li je publika shvatila na najbolji način. Međutim ono što mi je Mika Marković rekao je da ću shvatiti rezultat tog spota kroz naredni period i bio je u pravu. Ta prva pjesma je podigla cijelu moju priču. Ako želimo da pravimo velike stvari i ozbiljnu priču onda moramo ozbiljno da ulažemo-zaključio je Danijel.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
15. maj 2024 16:42