Žika Jakšić poziva srećnu dobitnicu / -DAN
10/04/2023 u 18:30 h
Danica TomaševićDanica Tomašević
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
Pratite nas
i na WhatsUp kanalu
StoryEditor

(VIDEO) Dobitnica stana Stanka Popović: Hvala Danu

Podstanar sam preko 30 godina što dovoljno govori koliko me Dan obradovao, rekla je Stanka Popović, dobitnica glavne premije u nagradnoj igri "Dan ti poklanja stan i vaučere da ga opremiš sam"

Tivćanka Stanka Popović srećna dobitnica glavne nagrade, opremljenog stana u Podgorici, koji dodjeljuju Dnevne novine Dan, u nagradnoj igri "Dan ti poklanja stan i vaučere da ga opremiš sam" u prvoj reakciji nakon što je saznala da je dobila stan kazala je da je podstanar preko 30 godina što dovoljno govori koliko je Dan obradovao.

Njenu kovertu sa kuponima izvukao je dugogodišnji estradni poslenik, muzički producent i autor emisije "Nikad nije kasno" Žika Jakšić. Odmah nakon izvlačenja koverte iz bubnja, naš gost je pozvao broj telefona sa kupona koje je poslala Stanka Popović i uhvatio joj muštuluk da je upravo ona imala najviše sreće od svih učesnika i da je opremljen stan u Podgorici pripao njoj.

- Hvala Danu. Pod utiskom sam, iako ovo nije prva nagrada koju sam dobila od Dana. Dosad sam dobijala vaučere za kupovinu školskog pribora, knjiga i opreme... - kazala je Popović.

Njena reakcija je raznježila gosta, koji je još jednom pokazao koliko je empatičan, kada je Stanka otkrila da je stan otišao onome kome je zaista neophodan s obzirom na to da je podstanar duže od tri decenije.

- Sad moramo da prekinemo jer ću da se rasplačem - kazao je Jakšić. To je kazao nakon što je Stanka otkrila da nema stvoj stan i da je podstanar.

Smiljka Kadović, direktorica marketinga Dana, uz prve čestitke objasnila je što se podrazumijeva pod opremljenim stanom. To je, kako je rekla, vaučer na 4.500 eura koji se može iskoristiti u te svrhe.

Kompletan razgovor Žike Jakšića sa Stankom Popović pogledajte uz videu koji objavljujemo.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
Pratite nas
i na WhatsUp kanalu
17. septembar 2024 17:03