Dua Lipa / -TVITER/SKRINšOT
11/11/2023 u 11:00 h
DAN portalDAN portal
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
Pratite nas
i na WhatsUp kanalu
StoryEditor

(VIDEO)Dua Lipa objavila novi singl "Houdini"

Pjevačica nagovještava saradnju s popularnim muzičarom Tejmom Impalom i producentom Danijem L Harleom

Popularna pjevačica, Dua Lipa, oduševila je obožavaoce novim singlom "Houdini" kojeg je nedjeljama najavljivala na svojim društvenim mrežama. Novi singl daje uvid u stil budućeg tila muzike, a takođe i nagovještava saradnju s popularnim muzičarom Tejmom Impalom i producentom Danijem L Harleom.

Ovo je druga pjesma koju je pjevačica objavila ove godine nakon singla "Dance The Night", snimljenog za "Barbie The Album", saundtrek jednog od filmova godine u kojem je takođe pokazala i svoje glumačke vještine. Pjesmu je za manje od 24 sata pogledalo preko 10 miliona ljudi.

Dua je izazvala potpunu pomutnju kada je obrisala sve svoje slike na Instagramu te krenula objavljivati niz isječaka i fotografija kojim najavljuje svoju novu muzičku eru.

Takođe je promijenila naslovnice svih prethodnih izadnja te im dodala "Houdini efekat" slomljenog stakla, doprinoseći misteriji svog novog poglavlja. Među kriptičnim sadržajem se našla i zagonetka kojom je najavila izlazak singla "Houdini".

"Houdini" pokreće narativnu nit koja se provlači kroz Duin predstojeći projekt. Kako kaže i sama pjevačica, njen novi singl "donosi onaj osjećaj u četiri sati ujutro kada se noć bliži kraju i kada ste malo znojavi, ali jednostavno ne želite da se zabava završi."

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
Pratite nas
i na WhatsUp kanalu
19. maj 2024 13:13