Bend ”Goblini” / -FACEBOOK
29/11/2023 u 12:00 h
Anela ŠabotićAnela Šabotić
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
Pratite nas
i na WhatsUp kanalu
StoryEditor

(VIDEO) Goblini objavili spot za pjesmu „Far Away"

Zakazali još jedan koncert, 4. decembra

Budući da je je koncert zakazan za 3. decembar rasprodat, Goblini su zakazali još jedno druženje sa publikom i to već sjutradan, 4. decembra. 

Biće to sjajna prilika da još jednom čujemo vanvremenske hitove benda koji je obilježio muziku devedesetih godina. Njihovi albumi objavljeni u to vrijeme, "Goblini" "Istinite price I deo", "U magnovenju" i "Re Contra" danas čine antologiju domaće rok scene. Naravno, ni albumi "iz novog milenijuma", povratnički, "Roba sa greškom" i "Jednina" ni malo ne zaostaju za svojim prethodnicima. Naprotiv, "Deca iz komšiluka", "U odbrani zla", "Splet oklnosti", "Ti si taj", "Mirno more" su već uveliko "izborile" status i našle put do ušiju ali i srca, kako starih tako i novih fanova.

– Bliže nam se novogodišnji praznici. Pozivamo vas na prednovogodišnju žurku. Obećavamo vam koncerte koje ćete pamtiti!!!

Kao specijalni gosti Golubu i ekipi će se na bini, u ponedjeljak 4. decembra, pridružiti njihovi "saborci" iz devedesetih – Aca Seltik i Dejan Lalić Lale iz grupe Orthodox Celts.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
Pratite nas
i na WhatsUp kanalu
20. septembar 2024 00:13