Igor Đurović / -PRIVATNA ARHIVA
07/10/2023 u 16:35 h
Danica TomaševićDanica Tomašević
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
Pratite nas
i na WhatsUp kanalu
StoryEditor

(VIDEO) Igor Đurović promovisao spot za pjesmu "U Ceklinu, u Drušiće"

Spot je sniman u septembru na lokacijama Ceklina, Rijeke Crnojevića, Drušića, Karuča i prelijepog Skadarskog jezera - otkriva pjevač

Igor Đurović ne zaboravlja tradiciju. Muzičke razglednice, putopisi i pečati ostaće zauvijek upamćeni u crnogorskoj kulturi, jer dok je njega, kako obećava, izvorna muzika će živjeti.

Upravo je promovisao spot za pjesmu "U Ceklinu, u Drušiće" koju je snimio prije par mjeseci. Tekst je sam napisao, a muziku i aranžman njegov dugogodišnji prijatelj i saradnik Peđa Nedeljković.

- Sa ovom pjesmom sam želio da nastavim tradiciju snimanja lijepih crnogorskih pjesama, koje su bliske izvornoj narodnoj muzici. Uz pomoć prijatelja, i mještana sela Drušići uspio sam da snimim i spot o prelijepom Ceklinu i na taj način pokušam da prirodne ljepote ovog kraja kroz moje stihove još više približim publici. Spot je sniman u septembru na lokacijama Ceklina, Rijeke Crnojevića, Drušića, Karuča i prelijepog Skadarskog jezera - otkriva Đurović.

Režiju spota potpisuje reditelj Raco Nikolić, producent Slobodan Slobo Lopičić, montažu Aleksandar Pejović, snimatelj je bio Ivan Milošević, dok je dronom upravljao Mihailo Balandžić.

Zbog emocija koje njegove pjesme nose, ali i prodornog glasa naša gorda tradicija traje i prenosi se sa koljena na koljeno.

Obećao je da će se potruditi da snimi još mnogo lijepih pjesama sa crnogorskim motivima. Jedna od njih je na putu.

- Naravno, dugujem posebnu pjesmu mojim Bjelopavlićima u koju ću založiti svoju dušu i sav svoj talenat da se moji zemljaci osjete ponosnim na svoje korijene, kao što sam i ja - kaže Đurović ekskluzivno za Portal Dana.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
Pratite nas
i na WhatsUp kanalu
20. maj 2024 18:47