Joker Out / -JUTJUB/SKRINŠOT
22/09/2023 u 16:15 h
DAN portalDAN portal
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
Pratite nas
i na WhatsUp kanalu
StoryEditor

(VIDEO) Joker Out objavili novu pjesmu

Brza, vesela i posebno zvučna nova pjesma Jokera obraća se svima, bez obzira ko su i šta su, pozivajući ih da glasno zapjevaju

Dvije nedjelje prije najvećeg solo koncerta njihove karijere u rasprodatoj Areni Stožice u Ljubljani i rasprodatih po dva koncerta u Novom Sadu i Beogradu, grupa Joker Out predstavila je novi singl "Sunny Side Of London".

Brza, vesela i posebno zvučna nova pjesma Jokera obraća se svima, bez obzira ko su i šta su, pozivajući ih da glasno zapjevaju.

-Breaking news, naša nova pjesma uključuje GITARE!!!!- najavili su prije nekoliko dana i izazvali veliko uzbuđenje među svojim obožavaocima. Muzička misija dijeljenja nekonvencionalnih ideja u obliku šagadelic rocknrolla nastavlja se jače nego ikad pjesmom "Sunny Side of London". Tokom ove godine, Joker Out, najpopularniji slovenački bend, muzikom je osvojio gotovo cijelu Evropu, tako da će na svojoj koncertnoj listi do kraja godine imati imponzantnu brojku – 64 samostalna koncerta i nastupa na festivalima. Posle rasprodate skandinavske turneje, kreću u sledeću veliku fazu svog rada koja započinje novim singlom i rasprodatim koncertima koje će do kraja godine održati širom regiona, ali i u Beču, Varšavi, Pragu, Minhenu, Hagu, Amsterdamu, Minhenu, Madridu, Barseloni i drugim gradovima širom Evrope.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
Pratite nas
i na WhatsUp kanalu
27. septembar 2024 14:50