Kiki Rahimovski / screenshot YouTube
28/04/2023 u 12:33 h
Anela ŠabotićAnela Šabotić
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

(VIDEO) Kiki Rahimovski predstavio „Suze nebeske“

Jedan od najboljih vokala u Hrvatskoj i regionu potvrdio je svoj kvalitet prošlog vikenda na festivalu "Beogradsko proleće". Žiri festivala dodijelio mu je nagradu za najbolju interpretaciju

Nova pjesma Kikija Rahimovskog "Suze nebeske" pokupila je salvu komplimenata i pažnje na premijernoj izvedbi u Beogradu.

Jedan od najboljih vokala u Hrvatskoj i regionu potvrdio je svoj kvalitet prošlog vikenda na festivalu "Beogradsko proleće". Žiri festivala dodijelio mu je nagradu za najbolju interpretaciju za izvedbu pjesme "Suze nebeske".

Drugi je to puta zaredom da Kiki prima nagradu na beogradskom festivalu budući da je 2022. godine već nagrađen za najbolju skladbu za pjesmu "Atlantida". Nakon niza uspjeha, nastupa na Dori i radijskog hita "Atlantida", Kiki predstavlja saradnju sa sjajnim autorima Mirom Buljanom (muzika), Nenadom Ninčevićem (tekst) te Ivanom Škuncom koji je, uz Kikija, napravio aranžman.

Poznat po iskrenoj emociju koju pruža publici u svojim izvedbama, nema sumnje da će Kiki Rahimovski i "Suze nebeske" oduševiti sve koji će tek poslušati pjesmu.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
27. april 2024 14:59