Kadar iz spota / -JUTJUB/SKRINŠOT
13/07/2023 u 15:10 h
Anela ŠabotićAnela Šabotić
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
Pratite nas
i na WhatsUp kanalu
StoryEditor

(VIDEO) Maya Berović predstavila album "Milion"

Pjevačica je na novom studijskom albumu radila više od godinu dana, a okupila je i brojne saradnike

Nakon što je nedavno najavila izlazak novog albuma, Maya Berović danas je predstavila nove numere. Album je nazvan Milion, a na njemu se nalazi deset novih pjesama. Pjevačica je na novom studijskom albumu radila više od godinu dana, a okupila je i brojne saradnike. Nove pjesme prati i zanimljiva grafika sa spotovima, a prvi put su na ovim prostorima prikazani i virtuleni spotovi, u kojima je pjevačica predstavljana kao virutalni lik.

Koliko je vodila računa o svakom detalju svjedoči činjenica da je birala trenutno najbolje profesionalce u muzici, te su tako na pjesmama i muzici radili: Tamara Popović, Petar Wagner, Aljoša Mitrović, Đorđe Jovanović, Đorđe Tulać, Emina Jahović, Dejan Kostić, Dragan Brajović, Maša Sitarica, Pera Stokanović, Darko Dimitorov, Ana Stanković i po prvi put u vodama tekstopisaca Maja Berović.

Podsjetimo, Maja Berović se prošle godine porodila i na svijet donijela sina Lava. Početkom godine objavila je singl "Do kostiju", a malo prije toga i numeru "Ale Ale", dok je poslednji album objavila sredinom 2020. godine, nazvan "Intime".

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
Pratite nas
i na WhatsUp kanalu
18. maj 2024 02:48