Mia Dimšić / -CROATIA RECORDS
13/10/2023 u 18:15 h
Anela ŠabotićAnela Šabotić
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
Pratite nas
i na WhatsUp kanalu
StoryEditor

(VIDEO) Mia Dimšić objavila ljubavnu baladu

U pitanju je kombinacija muzičke emocije, osjećaja zaljubljenosti i snage teksta s porukom o ljubavi

Mia Dimšić objavila je ljubavnu baladu pod nazivom "Bejbe". U pitanju je kombinacija muzičke emocije, osjećaja zaljubljenosti i snage teksta s porukom o ljubavi.

Pjesma koja je svojevrsna oda posebnoj osobi, slušaoce će osvojiti emotivnim refrenom i zanosnom melodijom, a oni zaljubljeni sigurno će u njoj pronaći svoje utočište.

-Bejbe je za mene pjesma koja poručuje da je u redu biti djetinjast, izgubljen i pomalo naivan i da smo možda baš takvi potrebni ovom svijetu. Mislim da život postaje čarolija tek onda kad prigrlimo svoju osobnost i odlučimo da je pretvaranje jednostavno zamorno. Kao i uvijek, sa mnom su pjesmu radili Vjekoslav Dimter i Damir Bačić, za produkciju se pobrinuo Ivan Pešut, a za miks i mastering Goran Martinac. Posebno me veseli što smo nakon dugo vremena spot radili s našim Borisom Sekulićem kojeg je zadnjih godina bilo teško uloviti u Hrvatskoj zbog raznih inostranih angažmana. Spot je pun malih vizuelnih detalja, a zahtjevan zadatak da sve to ulovi u jednom potezu imao je snimatelj Mateo Jurčić i odlično se snašao. Uz Ivana Pešuta, uz mene se u spotu pojavljuje i gitarista Vedran Baotić Nadam se da će pjesma razveseliti publiku barem upola koliko je nas od samog početka stvaranja - poručuje Mia.

Na pjesmi je, uz Miu, radio već provjereni autorski tim, Vjekoslav Dimter i Damir Bačić, a sve je aranžmanski zaokružio Ivan Pešut. Mix i mastering potpisuje Goran Martinac iz Croatia Records Studia. Cijelu priču prati i šarmantan video spot u režiji Borisa Sekulića. Miju u spotu prati romantična atmosfera između četiri zida u kojem stanuje opjevana ljubav, ali i stihovi pjesme koji se pojavljuju na svakom koraku.

Ove jeseni, na krilima nove pjesme, Mia najavljuje uskori izlazak novog albuma, ali i veliki koncert u Lisinskom 26. novembra. 

 

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
Pratite nas
i na WhatsUp kanalu
ТАГОВИ
MIA DIMŠIĆBEJBE
18. oktobar 2024 13:08