U pripremi još jedna numera / screenshot YouTube
15/04/2023 u 19:58 h
Anela ŠabotićAnela Šabotić
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

(VIDEO) Milica Jokić sigurnim koracima ka muzičkom vrhu: "To mogu ja"

Prezadovoljna sam jer nisam očekivala takve reakcije, toliko su pozitivne i toliko hvale pjesmu i spot što mi je naravno bila želja ali nisam očekivala toliko, kazala je Milica

Od kad je kročila na Grandovu scenu Milica Jokić, nekadašnja učesnica "Zvezda Granda", pokazala je da ima ogroman pjevački potencijal. Mlada zvijezda u usponu sigurnim koracima grabi ka vrhu, a da joj odlično ide svjedoči i njena nova pjesma koja je nedavno ugledala svjetlost dana. Već na prvo slušanje numera "To mogu ja" oduševljava i stihovima i ritmom te ne čudi što su se društvene mreže i Jutjub kanal za samo nekoliko minuta od objavljivanja bukvalno usijali.

-Prezadovoljna sam jer nisam očekivala takve reakcije, toliko su pozitivne i toliko hvale pjesmu i spot što mi je naravno bila želja ali nisam očekivala toliko. Pjesmu su radili Dragan Brajović Braja i Dejan Kostić, duo koji sada radi dosta hitova. I oni su oduševljeni kako je pjesma prihvaćena. Na pjesmi smo radili prethodnih par mjeseci s obzirom na to da sam u decembru izbacila sedam novih kavera sa Borkom Radivojevićem i zaista sam ponosna i na taj projekat. Ovu pjesmu smo radići nekoliko mjeseci i jedva sam je dočekala, sad se trudim da je promovišem svuda - kazala je Milica.

Priznaje da joj je učešće u takmičenju Zvezde Granda bilo veliki vjetar u leđa, te da je dobila dosta savjeta od starijih kolega koje i danas primjenjuje.

-Danas je dosta drugačije, kad sam ja bila nije bilo mentora bio je samo žiri, i morao si sam da se spremaš i biraš pjesme. Ja Zvezde Granda i sva druga takmičenja smatram kao veliku odskočnu dasku jer je meni bila dok sam se takmičila. Ljudi su to dosta pratili i žiri je bio iskren prema nama npr. mene je Šaban Šaulić bas posebno volio i uvijek mi je davao korisne i pametne savjete koje i danas koristim. Imam sreću što mi je dosta muzičkih zvijezda na početku dalo korisne savjete, pomenula sam Šabana pa i Ana Bekuta isto, Ceca, Dragana Mirković na čijem sam koncertu bila i gost, zatim Zorica Brunclik sve velika imena koja su ostavila veliki trag na našu muziku u raznim žanrovima su mi dali veliki vjetar u leđa od samog starta - kazala je Milica.

Pjevačica je otkrila i hoće li publika uskoro uživati u još nekoj novoj pjesmi.

-U planu je da izađe još jedan od kavera koji sam trebala da izbacim i prije ove pjesme sa Borkom. To je pjesma koju sam posvetila Šabanu Šauliću i spremna je još jedna nova pjesma ali nju ću tek za par mjeseci izbaciti. U pitanju je balada koju su radili Peđa Medenica i Endži Mavrić, mislim da će doći do srca publike kako mislim da treba - nada se Milica.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
28. april 2024 13:51