Miloš Biković nagrađen za prvu pjesmu / -SKRINšOT/INSTAGRAM
15/11/2023 u 15:15 h
Danica TomaševićDanica Tomašević
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
Pratite nas
i na WhatsUp kanalu
StoryEditor

(VIDEO) Miloš Biković snimio prvi solo singl: Već dobio i nagradu

Prelio se lik sa platna u život, kaže glumac

Srpski glumac, koji uporedio stvara u Srbiji i Rusiji, Miloš Biković otkrio je publici još jedan svoj talenat. Umjetnik se sada predstavio kao pjevač, laganom, plesnom numerom u stilu modernih latino hitova "Pleši sa mnom", koju je napisala Darja Kuznecova.

Njegov trud nije bio uzaludan, te je odmah dobio nagradu prestižnog ruskog magazina Voice za smjeli iskorak. Na svečanoj ceremoniji u Moskvi okupio se umjetnički krem Rusije, a srpski glumac je bio glavna zvijezda.

- U toku priprema za ulogu snimio sam pjesmu. Dobio sam nagradu magazina Voice za nju. Došao sam sa snimanja. Nisam skinuo ni šminku ni kostim tako da se nekako složilo. Prelio se lik sa platna u život - napisao je Biković na društvenim mrežama.

Dramskom umjetniku ovo nije prvi izlet u muzičke vode. Sa legendarnim Bajagom je prije nekoliko godina otpevao duet "Darija", u sklopu promocije romantične komedije "Hotel Beograd", koji je postao hit među publikom.

- Numera je nastala kao znak zahvalnosti glumici Dijani Požarskajoj, koja je svojim talentom i vjerom u ovaj poduhvat učinila da Beograd i Srbija zasijaju novim sjajem pod filmskim reflektorima - objasnio je ranije Miloš Biković.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
Pratite nas
i na WhatsUp kanalu
18. maj 2024 05:11