МУШКАРАЦ УХВАЋЕН У ШВАЛЕРАЦИЈИ / - фото: ТВИТЕР ПРИНТСКРИН
17/02/2022 u 07:51 h
ДАН порталДАН портал
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

(ВИДЕО) Мушкарац ухваћен у швалерацији, а онда настала драма

Није наведено када је овај снимак настао, нити тачна локација, али то није утицало на број прегледа, сааркастичних коментара за Дан заљубљених и забаве међу онима који се срећом нису нашли у кожи дотичног господина

Снимак који је увек актуелан на данашњи дан, а на ком се види како је један мушкарац на Дан заљубљених очигледно хтИо да “усрећи” туђу жену, постао је поново хит и овог 14. фебруара.

Призор је објављен на каналу и насловљен са “Зашто мушкарци живе краће”, а на њему се види како је један мушкарац ухваћен у швалерацији, али ни он, ни дотична госпођа нису имали у виду да ће се муж вратити раније кући тог дана.

Несрећник је морао да бјежи главом без обзира, па је остао да виси са прозора, што су пролазници једва дочекали да сниме и транспортују на друштвене мреже.

У једном моменту, мушкарац је изгубио снагу у рукама и пао са другог спрата, али је пад, срећом, ублажио комби који је био паркиран тик поред зграде.

Није наведено када је овај снимак настао, нити тачна локација, али то није утицало на број прегледа, сааркастичних коментара за Дан заљубљених и забаве међу онима који се срећом нису нашли у кожи дотичног господина.

Такође нису познате ни тежине повреда овог љубавника, али дјелује да није озбиљније озлијеђен.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
29. april 2024 19:47