S ovom pјesmom otvaraјu se staze uspјeha
08/02/2023 u 19:49 h
Anela ŠabotićAnela Šabotić
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

(VIDEO) Nikola Đorđević Džimi objavio novu pјesmu: „Dočekala” balada bivšima

Ja sam i više nego zadovoljan, ovo je veliki uspijeh za mene! Iskreno da vam kažem očekivao sam podršku, ali u ovolikom broju ne, kazao je Džimi

Pjevač Nikola Đorđević Džimi, nakon uspjeha numere "Alhemija", ponovo je obradovao svoju publiku novim singlom pod nazivom "Dočekala". Prve reakcije su kako kaže, više nego dobre, te se nada da će novi singl naći put do srca velikog broja slušalaca.

-Ja sam i više nego zadovoljan, ovo je veliki uspijeh za mene! Iskreno da vam kažem očekivao sam podršku, ali u ovolikom broju ne. Ovim putem želim da se zahvalim svima koji su tu i vjeruju u mene. Ova pjesma je raskrsnica u mom životu čije staze vode ka daljim uspjesima-kazao je Džimi.

Na novoj numeri sarađivao je sa jednim od najboljih autora u regionu.

-U mom stilu pjevanja je izražena emocija, samim tim radi se o prelijepoj baladi, čiji јe autor, po mom mišljenju jedan od najboljih, Bane Opačić. Lično da sam posvetio nekome nisam, ali posvećena je svim slušaocima koji i dalje imaju emocije prema bivšim ljubavima - otkrio je on.

Za numeru Dočekala, Džimi je snimio i spot, sa kojim je veoma zadovoljan.

-Za idealne kadrove spota zaslužan je Mika Marković i njegov tim sa kojim je bilo krajnje profesionalno i ugodno sarađivati. Spot je sniman u planinskim krajevima Crne Gore- kazao je Džimi.

Kako otkriva, na ovome neće stati, već uveliko radi na novim pjesmama.

-Planiram da nastavim sa svojim novim numerama. Nadam se da ću možda i jednog dana predstaviti publici neki duet, iako do sada u takvim poljima nisam bio, ali što da ne. Nastavljam sa trudom i novim pjesmama, da svojoj publici pružim sve bolje i bolje projekte. Da svaka pjesma nadmaši prethodnu - istakao je on.

Pored rada u studiju, pjevač je vrijedan i na terenu, a nastupi su kako ističe zakazani već mjesecima unaprijed.

-Imam zakazane nastupe. Sve to možete pratiti na mom instagram profilu. Za sada su moji nastupi u Crnoj Gori, ali družimo se polako i u ostalim državama - zaključio je pjevač.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
08. maj 2024 14:13