Nina Žižić objavila singl Paranoičan / -SKRINšOT/JUTJUB
01/12/2023 u 16:15 h
Danica TomaševićDanica Tomašević
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

(VIDEO)Nina Žižić promovisala singl "Paranoičan"

Darko Dimitrov je radio muziku i aranžman, a tekst Violeta Mihajlovska, ista ekipa koja je stala i iza njenog hita "Strogo povjerljivo"

Kad Nina Žižić napravi "Igranku" ona se decenijama prepričava, u njeno slučaju, prepjevava i pjeva da neke nove nisu potrebne da bi je održale u eliti najmoćnijih crnogorskih vokala.

Skromna i odmjerena u životu, kako kaže, najnoviji solo singl isklesali su iskustvo i energija koju, kako se našalila, možda i godine donose.

Nina Žižić je nakon dueta sa Dolce Herom "Commom dreams", sada izbacila solo singl "Paranoičan" koji, ponovo, ima svjetsku produkciju, možda, taman dostoju evrovizijske scene kako je potvrdila našem Radiju D.

 

 

Nina je pjesmu promovisala u Hard rok kafeu u Podgorici u prisustvi velikog broja kolega koji prate, cijene i aplaudiraju Nininom uspjehu. Kako je obećala, više neće praviit ovolike raspone.

- Ne dam se promijeniti, iako me dosta njih najavljuje kao novu Ninu, ja ih ne ispravljam. Ta nova Nina vjerovatno je ona iz lične karte, jer se na svakih deset godina mijenja slika, pa eto i mene opet nakon decenije, kao nova. Nova Nina da, u smislu ličnog osjećaja, nekao sam sigurnija u ono što hoću, ono što jesam i ono što želim. Nekako sam  kroz ovu pjesmu i kroz pjevački izraz uspjela da prenesem tu svoju snagu, tačnije slobodu. Doduše i iskustvo je tu da učini da bolje pjevam - ističe Žižić.

Kako je kazala, i tokom snimanja spota osjećala je nevjerovatan polet.

- Sjećam se dana snimanja spota i osjećala sam se tako poletno, dobro u svojoj  koži. Tako da li su to te tridesete skoro će 40 ne znam, ali jednostavno mi je dobro. Spot je radila produkcijska kuća 3 PM Belgrade – objašnjava Žižić.

A on je paranoičan u pjesmi...Uvijek nekako čekamo da pjesma nekog dotakne.

- Nećemo targetirati ko. Tekst pjesme je nešto u čemu bih ja ista negdje mogla da se pronađem ali mislim da pokriva  dobar dio današnjih situacija. Tekst nije opterećujuć uz taj ritam 80-ih ne bi ni išlo neko tekstualno otrvaranje mozga. Neka budu lake note, lake riječi da se lako pamti. CIlj je da dopre do većeg broja slušalaca - naglašava Nina.

image

Nina Žižić objavila singl Paranoičan

-SKRINšOT/JUTJUB

Datum promocije pjesme joj nije već po nečemu poseban, čak šta više, bio je jako stresan, kako je sam priznala, ali jednostavno kako je obećala da će biti nešto na jesen, tako po zvaršetku snimanja više nije htjela ni dana da sačeka.

- Postali su klišei moji izgovori - biće, biće, postala sam sebi dosadna tim odgovorima. Ulijenila sam se, oslanjajući se na kontinuitet nastupa, i onda sam nekao se vodila time da radim to što volim, super mi je, uživam pa sam se učaurila. S druge strane  vrijedi da ostane neki trag - kaže Nina.

Njen "diskografski muk" čitavu deceniju, kako joj je kazala naša Sanda sa Radija D pravio je problem, muzičkim urednicima i radio stanicama da od Nine uvijek bude neka "dobra stara".

- Neće više biti raskoraka. Uživajte sad u ovoj...  - kaže pjevačica.

Z apjesmu Paranoičan Darko Dimitrov je radio muziku i aranžman, a tekst Violeta Mihajlovska, ista ekipa koja je stala i iza njenog hita "Strogo povjerljivo".

– Oni su mi bili dobitna kombinacija za neko ponovno buđenje u tom pjevačkom smislu - otkriva Nina. Kad smo kod energije od kad sam čula demo koji mi je Darko Dimitrov poslao, to je  bilo to. Nisam sumnjala u njegovo umijeće s  obzirom na to da sam dugi niz godina i sarađivala sa njim, Dala sam mu neke repere  kako bih voljela sve je ispoštovao na prvu od demo do snimanja pjesme i spota bila sam "nabrijana" energijom - zaključuje Nina Žižić.

 

 

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
05. maj 2024 13:04