Nives Celzijus / -CROATIA RECORDS
14/11/2023 u 18:45 h
DAN portalDAN portal
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
Pratite nas
i na WhatsUp kanalu
StoryEditor

(VIDEO) Nives Celzijus predstavila novi singl "Migni, namigni"

Njena nova pjesma bez sumnje će postati ovogodišnja himna svih ljubitelja veselja i dobre zabave

Atraktivna glumica, pjevačica i influencerka Nives Celzijus konačno je predstavila svoj muzički povratak s novom pjesmom "Migni, namigni" čiji su autori hitmejkeri Miroslav Škoro i Ivica Plivelić.

U novom video spotu seksipilna Nives zanosno pjeva, pleše i peca, a njeni plesni pokreti i šaljivi tekst zasigurno nikoga neće ostaviti ravnodušnim. Njena nova pjesma bez sumnje će postati ovogodišnja himna svih ljubitelja veselja i dobre zabave.

- Bila sam uprijatno iznenađena kada su me Škoro i Plivelić nazvali da imaju pjesmu baš za mene. Posljednje 2-3 godine nekako sam se više fokusirala na glumu, snimala u kontinuitetu nekoliko serija koje zahtijevaju svakodnevni, često i cjelodnevni angažman. Ako tome pridružimo i velike televizijske projekte kao što su ‘Tvoje lice zvuči poznato‘ i ‘Masked singer‘, ne ostaje previše vremena za druge poslove. No čim sam čula pjesmu i stih ‘Ja sam cura ispod Sljemena, za budale nemam vremena‘, znala sam da je to pjesma baš za mene i da je došlo vrijeme da se ponovo i muzički aktiviram. Emocijom i tematski me dosta podsjeća na ‘Karanfile" jer je vesela i vrckasta, budi pozitivu, a meni je priznajem nedostajalo malo tih lakih nota i bezbrižne muzike kao predah od tih svakodnevnih, teških tema – navodi Nives o svom novom singlu "Migni, namigni"

 

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
Pratite nas
i na WhatsUp kanalu
17. oktobar 2024 11:46