Random objavio treći singl / -NEBOJšA MEDO PERKOVIć
20/11/2023 u 14:00 h
Danica TomaševićDanica Tomašević
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

(VIDEO)Novi singl podgoričkog repera Randoma: Randominacija "Ispred Kina Kulture"

Pjesma predstavlja omaž i nostalgično odškrinut prozor u nekadašnju Podgoricu, u kojoj fokus nije samo na bioskop sravnjen 2011. godine

"Ispred Kina Kulture" je video spot i treći singl, nakon "Proba" i "Blue Dream Setiva", sa predstojećeg albuma "Origano" podgoričkog repera Randoma. Muziku potpisuje producentski duo iz Podgorice - Knowhere2run, dok je za video zaslužan "SVL films", uz realizaciju od strane "Beats Per Montenegro".

Kino "Kultura" je kultni bioskop, osnovan još 1949. godine u srcu glavnog grada - ulici IV proleterske br. 1. Decenijama je bio stjecište ljubitelja filma, druženja i humora, služeći kao nezamjenljivi magnet za sve generacije prepuštene kovitlacu prohujalog vremena i nesalomljivog cikotićkog duha. "Ispred Kina Kulture" predstavlja omaž i nostalgično odškrinut prozor u nekadašnju Podgoricu, u kojoj fokus nije samo na bioskop sravnjen 2011. godine, već i na cjelokupna zbivanja iz perioda kog više nema i koje je zauvijek istrgnuto iz srca i sjećanja građana.

Random je jedan od najboljih MC-eva na Balkanu, vlasnik tri Rap Skillz titule i kreator više ep i lp izdanja, što solo, što kao član Džej Džej Okoča ekipe. Prošlogodišnji solo album "Eo viđi" je pobrao same pohvale kako od strane publike, tako i od strane kritike i ima kultni status.

Randomov novi album pod nazivom "Origano" stiže 29. novembra.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
30. novembar 2023 16:06