Montenegro beer fest, CT / - D.TOMAšEVIć
26/07/2024 u 22:22 h
Danica TomaševićDanica Tomašević
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
Pratite nas
i na WhatsUp kanalu
Slušaj vijest
StoryEditor

(VIDEO) Počeo četvrti Montenegro Beer fest na Cetinju

Vanvremenskim hitovima grupe Kerber počeo je četvri Montenegro Beer Fest na Cetinju.

Već pune četiri decenije ovaj niški bend važi za jedan od najvećih i najznačajnijih regionalnih muzičkih bendova i gotovo da nema  generacija koja ne pjeva "Ratne igre“, "Seobe“, "Mama, tata“, "Medena“. Tako je i večeras na Cetinju gdje nekolike generacije uvježbavaju svoje vokalne sposobnosti uz Gorana Šepu i njegovu ekipu.

 

Članovi benda Kerber su redovni gosti pivskih festival, ako nisu učesnici onda su definitivno posjetiocii, nekog od pivskih štandova.

— Prvi put na Beer festu ali ne i na Cetinju! Zbog prijateljstva sa Dragoljubom Djuričićem proizilazila su divna druženja po Crnoj Gori! Mi smo uvijek prijatelji jedni za druge, i rado se odazivamo jedni drugima na pozive! Ovo je festivalska varijanta nastupa koja zahtijeva veselu, brzu i skraćenu varijantu nastupa pa je za nju i bio prilagodjen repertoar, bez balada. Jos sam mokar od nastupa, energije i atmosfere koja se dogodila na Cetinju - kazao je Gale Kerber nakon nastupa!

Nakon Kerbera, binom će zagospodariti Buč Kesidi. Pančevački dvojac nakon brojnih festivalskih i svjetskih bina donosi pod Lovćenom svoju "Euforiju". Oba člana benda doprinose pisanju muzike i tekstova, a njihova muzika se najbliže uklapa u žanr indi rok.

image

Montenegro beer fest, CT

- D.TOMAšEVIć

Narednih sat i po očekivana bura emocija i energije stiže sa Dubioza Kolektivom. Završnicu večeri uveličaće Voyage, miljenik mlađe generacije.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
Pratite nas
i na WhatsUp kanalu
12. oktobar 2024 13:59