Boris Milivojević i Sergej Trifunović u filmu ”Munje Opet!” / Screenshot YouTube
07/03/2023 u 23:47 h
DAN portalDAN portal
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
Pratite nas
i na WhatsUp kanalu
StoryEditor

(VIDEO) Pogledajte trejler za film "Munje Opet!"

Dvadeset godina nakon prvih „Munja“, Popu i Maretu očigledno i dalje „ne cvjetaju ruže“, a godišnjicu mature iskoristiće za još jedan obračun sa Gojkom

Na internetu se pojavio još jedan trejler za nastavak filma "Munje" koji otkriva nešto više detalja o zapletu, odnosno kako je Gojko ukrao pjesmu Popu i Maretu i pretvorio je u hit.

Dvadeset godina nakon prvih „Munja“, Popu i Maretu očigledno i dalje „ne cvjetaju ruže“, a godišnjicu mature iskoristiće za još jedan obračun sa Gojkom.

U filmu glume Sergej Trifunović, Boris Milivojević, Nikola Đuričko, Seka Sablić, Maja Mandžuka, Dragan Maca Marinković, Miona Marković, kao i mladi glumci Ivana Zečević, Marko Pavlović i Stojša Oljačić i poznati reper Ivan Ivanović Đus.

Scenarista je Srđan Anđelić, a reditelj Raša Andrić.

Nikola Đuričko podsjetio je u nedavnom gostovanju u emisiji „Idemo dalje“ TV N1, da su prve „Munje“ svojevremeno u srpskim bioskopima bile gledanije od „Titanika“.

- Samo su "Munje" bile gledanije od "Titanika" u Srbiji i neki film u Bolivudu, u Indiji. Svuda drugdje "Titanik" ih je šio, ali "Munje" su sašile "Titanik"! Ne znam da li ćemo uspjeti ovog puta "Avatara" da mu izdominiramo, ali bilo je nečeg strašno uzbudljivog i bilo je lijepo sresti se sa drugarima poslije toliko vremena - rekao je Đuričko.

Rekao je i da nastavak „Munja“ nije kao „Jagode u grlu“, i da može da se gleda kao zaseban film u kom će se pojaviti i jedna nova generacija „mladih munja“.

Premijera filma „Munje Opet!“ zakazana je za 29. mart u MTS dvorani.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
Pratite nas
i na WhatsUp kanalu
18. maj 2024 21:47