Amadeus bend otvorio Danilovgradski bazar / -MEDIABIRO.TV
09/12/2023 u 14:30 h
DAN portalDAN portal
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

(VIDEO)Spektakularnim koncertom Amadeus benda otvoren prvi Danilovgradski bazar

Bogat program sve do 15. januara

Paljenjem raskošne novogodišnje rasvjete i energičnim nastupom Amadeus benda sinoć je na Trgu golootočkih žrtava zvanično otvoren prvi "Danilovgradski bazar". Riječ je o jedinstvenoj prazničnoj manifestaciji koju organizuje Opština Danilovgrad, zajedno sa lokalnom turističkom organizacijom i Centrom za kulturu, sa ciljem da tokom trajanja bazara, od 8. decembra do 15. januara, učine Danilovgrad epicentrom dobrog provoda i sjajne gastro ponude u kojem će uživati kako lokalno stanovništvo, tako i mnogobrojni gosti iz drugih crnogorskih opština, ali i regiona.

image

Aleksandar Grgurović, gradonačelnik Danilovgrada

-MEDIABIRO.TV

Bazar je svečano otvorio predsjednik Opštine Danilovgrad, Aleksandar Grgurović koji je pozdravio sugrađane okupljene na gradskom trgu.

- Ovo je jedan potpuno novi ambijent i nešto na šta Danilovgrad nije navikao. Ovdje vlada praznični ambijent i jedna lijepa atmosfera, tu su vedra i nasmijana lica, jedna potpuno nova energija koja se pokazuje u najboljem mogućem svijetlu. Prvi put smo organozovali novogodišnji bazar koji će trajati oko 40 dana i na najbolji mogući način upotpunili i zaokružili turističku i kulturnu ponudu grada - saopštio je Grgurović.

image

Praznična euforija u Danilovgradu

-MEDIABIRO.TV

Nije slučajnost da je baš Amadeus bend odabran da otvori ovako značajnu manifestaciju za Danilovgrad i njegove stanovnike, čuveni bend je već oduševio Danilovgrađane i posjetioce vatrenim nastupom tokom manifestacije "RijekomZetom" proteklog septembra. Da je ljubav između danilovgradske publikei Amadeus benda uzajamna potvrdio je sam pjevač ove grupe, Bojan Tasić poznatiji kao Džaja.

- U kraće vrijeme u Danilovgrad dolazimo po drugi put, što znači da je bilo dobro prvog puta kada smo gostovali. Prošli put je bilo zaista fenomenalno, baš je bilo zadovoljstvo pjevati i svirati za danilovgradsku publiku, bili su veoma saradljivi, pjevali su od prvog do posljednjeg takta sa nama - ispričao je Džaja prije početka nastupa.

Takva sjajna atmosfera ponovljena je i sinoć kada je prepuni trg uglas sa bendom pjevao hitove kao što su "Moja zemlja", "Znam", "Kupi me" "Nju ne zaboravljam", a atmosferu su dodatno zagrijali obradama čuvenih pjesama sa Ex-Yu prostora kojima su dali autentičan pečat.

image

Danilovgradski bazar

-MEDIABIRO.TV

- Prvi Danilovgradski bazar otvorili smo spektakularnim koncertom Amadeus benda, a trajaće sve do 15. januara. Svakog vikenda će biti organizovan zabavni program, petkom i subotom će nastupati DJ-vi i lokalni muzičari, a nedjeljom će program biti upriličen za najmlađe. Već večeras imamo nastup naše Mile Nikić i Anestezija benda, za vikend imamo maskote za djecu od 11h, imamo i nekoliko DJ-eva koji će puštati muziku. Ovo je prvi put da će naši sugrađani u našem gradu imati priliku da uživaju u pravom novogodišnjem duhu - poručio je Dragutin Dado Kontić koji je na čelu organizacionog odbora manifestacije.

image

Sadržaji i za najmlađe sugrađane

-MEDIABIRO.TV

Da su organizatori pri osmišljavanju ove manifestacije isplanirali bogat kulturno-zabavni program misleći na sve generacije potvrđuje i direktorica Turističke organizacije Danilovgra Ivana Vujović.

- Zadovoljstvo mi je da najavim da ćemo imati i Dječju Novu godinu, 30. decembra, za koju smo pripremili bogat sadržaj u saradnji sa predškolskim ustanovama. Imaćemo i Djeda Mraza koji će najmlađima podijeliti poklone. Nadamo se velikoj posjećenosti, a svi ljudi velikog srca su dobrodošli - kazala je Vujović.

image

Bogata gastro punuda u Dnailovgradu

-MEDIABIRO.TV

Osim u bogatom muzičkom i kulturnom programu koji će kulminirati novim velikim koncertom 6. januara, gosti će u toku trajanja manifestacije moći da uživaju u specijalitetima koje će na svojim štandovima nuditi deset lokalnih privrednika koji su u najam od Opštine dobili novogodišnje kućice. Osim raznovrsnog izbora ukusne hrane, na štandovima se može naći velika ponuda pića sa akcentom na kuvano vino koje je izuzetno popularno tokom prazničnih dana.

Ovako kompletna i dobro osmišljena manifestacija ne bi bila moguća bez kvalitetne saradnje svih uključenih i podrške značajnog broja sponzora - napominju organizatori.

- Opština je izdvojila značajna sredstva za ovaj događaj. Takođe se odazvao veliki broj sponzora, što je za svaku pohvalu. Veliki doprinos ovom događaju su pokazala i gradska preduzeća, a prvenstveno Komunalno preduzeće koje je bukvalno danonoćno radilo posljednjih dana kako bi ovaj događaj uspio - istakao je predstavnik organizacionog odbora manifestacije, Miloš Popović.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
13. maj 2024 18:25