СЕЛЕНА ГОМЕЗ / - ФОТО: ИНСТАГРАМ
02/03/2022 u 13:17 h
ДАН порталДАН портал
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

(ВИДЕО) Селена Гомез пала на додјели награда, изула штикле и наставила боса

Предивна жена и даље може изгледати добро боса. Изгледала је невјероватно и без ципела, само су неки од коментара који су се низали испод видео снимка Селениног пада

Певачица и глумица Селена Гомез саплела се на САГ додјели награда. Наиме, Селена се појавила у дугачкој црној Оскар де ла Рента хаљини, али су јој Кристијан Луботин ципеле са високом потпетицом представљале проблем. Након што саплела, скинула је ципеле и наставила да хода боса.

Селена се појвила на црвеном тепиху за додјелу САГ награда, а била је у друштву глумца Мартина Шорта. Након што се саплела и пала на под, колега ју је подигао, а Селенина реакција је одушевила многе њене фанове.

Иако су многи фотографи и сниматељи ухватили моменат њеног пада, Селена је устала и наставила да хода боса, а чак се и попела на позорницу без ципела.

- Предивна жена и даље може изгледати добро боса. Изгледала је невјероватно и без ципела", "Кога брига, и даље изгледа запањујуће", "Због овога је волим", "Краљици не требају ципеле" - само су неки од коментара који су се низали испод видео снимка Селениног пада.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
08. maj 2024 04:58