Sergej Ćetković i Zoran Predin / -POLAKMEDIAMUSIC
26/01/2023 u 14:35 h
Danica TomaševićDanica Tomašević
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

(VIDEO)Sergej Ćetković objavio duet sa Zoranom Predinom

"Stari moj" spreman za 5. mart i promociju u Cankarjevom domu

 Ćetković zvanično je na svom YouTube kanalu objavio pjesmu "Stari moj" koju je snimio u saradnji s jednim od najznačajnijih muzičara regiona, Zoranom Predinom. Tekst pjesme i muziku potpisuje upravo Sergej, a za produkciju i aranžman je zaslužan Miroslav Lesić Lesique.

- Pjesma "Stari moj" je lijepa ljubavna pjesma, iskrena i duboka do te mjere da je možda i ne treba opisivati riječima. Saradnja s velikim Zoranom Predinom je nešto čemu sam se dugo radovao. Pjesmu smo snimili još prije korone koja nas je usporila i promijenila planove za promociju. Srećan sam što pjesmu objavljujemo u susret mom prvom koncertu pred slovenačkom publikom i radujem se što ću imati tu privilegiju da, pred poštovaocima moje muzike u Ljubljani, uživo izvedem neke od najljepših pjesama sa svog repertoara. Hoće li mi se na bini pridružiti Zoran ostaviću da bude iznenađenje - izjavio je Sergej povodom svog novog "poklona" poštovaocima njegove muzike.

Sergej će se u martu prvi put predstaviti publici u Sloveniji. Intimni koncert, u organizaciji Star produkcije, održaće se 5. marta u Cankarjevom domu, a na njemu će Sergej otpjevati svoje najveće hitove kao što su "Pogledi u tami", "Korov", "Oči nikad ne stare", "Ljubav" i mnoge druge.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
25. april 2024 11:38