Arnold Švarceneger / - SHUTTERSTOCK
14/04/2023 u 02:00 h
DAN portalDAN portal
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

(VIDEO) Švarceneger zakrpio rupu na ulici, nije mogao da dočeka popravku

Nakon što je cijelo susjedstvo bilo uzrujano zbog ove ogromne rupe na ulici koja nedjeljama pravi problem za automobile i bicikle, danas sam izašao sa svojim timom i popravio je, naveo je on

Glumac Arnold Švarceneger uzeo je stvari u svoje ruke nakon što mu je dosadilo da čeka nadležne za poravku rupe na ulici koja je pravila problem njemu i njegovim susjedima.

Proslavljeni glumac objavio je video u kojem je pokazao kako on i njegove komšije popravljaju rupu na ulici koja je pravila problem svim stanovnicima ulice, prenosi N1.

- Nakon što je cijelo susjedstvo bilo uzrujano zbog ove ogromne rupe na ulici koja nedjeljama pravi problem za automobile i bicikle, danas sam izašao sa svojim timom i popravio je. Uvijek kažem – ne treba da se žalimo, učinimo nešto po tom pitanju, napisao je 75-godišnji bivši guverner Kalifornije na svom nalogu na Tviteru gde je objavio snimak kako sanira rupu.

Ljudi su hvalili glumca i bivšeg bodibiildera jer je zasukao rukave i sam obavio posao.

"Volim to da vidim, bivši guverner popravlja rupe”, “Stvarno mi se sviđa ovo! Ovo je pravi poduhvat”, “Sviđa mi se ovo! Preduzimanje radnji u vašoj zajednici!”, bili su samo neki od komentara Švarcenegerovih fanova, prenosi Index.hr.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
22. april 2024 12:00