Teo Grčić / -TOMISLAV LIPOSEK
11/10/2023 u 11:06 h
Anela ŠabotićAnela Šabotić
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

(VIDEO) Teo Grčić predstavlja prvi album „Šav‘‘

Album donosi deset pjesama, a čak njih devet autorski potpisuje Teo

Teo Grčić, muzičar koji je u kratkom vremenu osvojio publiku posebnim vokalom, harizmom i inspirativnim tekstovima, sada s ponosom predstavlja svoj album prvijenac pod nazivom ‘Šav‘ u izdanju Hit Recordsa.

Novo studijsko izdanje Tea Grčića ‘‘Šav‘‘ muzikom i tekstom beskompromisno zadire u suštinu čovjeka i snagom ljubavi osvaja ‘onim nečim‘ na prvo slušanje, što nam je potvrdio i on sam iz prve ruke.

-Kad bi me pitali da se osvrnem na ovaj album, prije svega bi možda tražio da ga poslušate, jer je svaka pjesma sama po sebi osvrt na cijeli moj život, pa i na hiljade duša, događaja i emocija koje su dotakle mene, a i sve nas međusobno. "Šav" je zaista metamorfoza jednog sna koji je prisutan otkad sam živ i otkad sam postao sebe svjestan, pa do ovog trenutka njegove stvarnosti. Što reći osim da svakim stihom, svakom pjesmom i svakim novim stvaranjem živim najsretnije trenutke svog života i smisla mog postojanja. Ovaj album nije neki djelić mene, on je ja, koji se dajem beskompromisno, jer odavno živim filozofiju da je tvoje uistinu samo to što možeš i što si spreman dati, a onda ono što primaš natrag bude samo šlag na torti života. Iskreno se radujem svakoj reakciji, svakoj tuđoj percepciji moje riječi i muzike, i svakom prožimanju kroz živote koje dosegne, uz toplu nadu da će moje pjesme biti jedan filter koji će znati što sa Vašom tugom, srećom, beznađem ali i ispunjenošću - poručuje Teo Grčić.

Album donosi deset pjesama, a čak njih devet autorski potpisuje Teo. Među njima su već dobro poznate ‘Šav‘, ‘Ne zaboravljaj‘, ‘Zablude‘, ‘Dišem‘, ‘Čuvam te‘, ‘Samo jedno lice‘, ‘Ti‘, kao i ‘Tragovi‘kojom se po prvi puta predstavio publici, a proizašla je iz autorskog pera Uršule Tolj.

Interes za muziku, kojoj se danas posvećuje maksimalno, Teo je počeo da pokazuje u ranom djetinjstvu kada je i postala njegov, tada skromni, odabir za budućnost. Ključan trenutak da se upusti do kraja u realizaciji ideja i muzike, koje su rezultirale albumom prvijencem, bio je na koncertu Sergeja Ćetkovića gdje je i sam otpjevao refren jedne pjesme, te samim time izazvao sjajne reakcije i toplinu ljudi. Time je pokazao da osim talenta ima urođenu i emotivnu povezanost sa publikom, a ono što je na kraju presudilo svemu ipak je duboka vjera u krajnji cilj, što je u ovom slučaju ‘Šav‘ – niz pjesama za koje vjerujemo da će i jednako tako ispuniti Teove nade.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
29. april 2024 03:01