Željko i Zvone Bebek / Foto: Marina Pešić
25/07/2023 u 14:00 h
DAN portalDAN portal
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
Pratite nas
i na WhatsUp kanalu
StoryEditor

(VIDEO)U emotivnom spotu Željko Bebek sa sinom

Pjesmu "S tobom su godine minute" su sjajnim nastupom predstavili na CMC festivalu

Željko Bebek i njegov sin Zvone napravili su novi veliki iskorak u zajedničkoj saradnji objavom pjesme "S tobom su godine minute" koju su napisali zajedno.

Pjesmu su sjajnim nastupom predstavili na CMC festivalu u Vodicama na kojem su se već udomaćili, a govori to i titula koju je miljenik publike Željko Bebek dobio, posebno priznanje "Legenda CMC festivala" koje se dodjeljuje za izuzetan doprinos i promociju festivala.

Zvone Bebek je naglasio kako ga je jako usrećila saradnja i da je ovo tek početak za oca i njega, a Željko se složio i dodao da je u pjesmu uloženo puno vjere i truda. Dvojac već godinama nastupa zajedno budući da je Zvone član benda, a prvu autorsku pjesmu izveli su s posebnim guštom. Sada je izvode na turneji po ljetnim pozornicama.

image

Željko Bebek

Foto: Marina Pešić

Najavili su i da će od sada sve pjesme raditi zajedno, što će sigurno biti zanimljivo jer ćemo vidjeti hoće li na prepoznatljivi štih legendarnog rokera uticati mladalačka energija sina Zvone.

Nova pjesma nije jedina velika vijest koju su objavili u posljednje vrijeme. Željko Bebek je najavio i koncert u Areni Zagreb gdje će nastupiti s vrhunskim bendom koji ga već godinama prati.

Željko Bebek će na jesen prvi put stati na binu najvećeg hrvatskog koncertnog prostora i 28. oktobra s publikom proslaviti impozantnih 50 godina karijere, kroz koju je izgradio svoj jedinstveni put i svojom unikatnom interpetacijom izveo neke od najljepših i najvažnijih pop-rock pjesama regionalne muzičke istorije.

 

 

 

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
Pratite nas
i na WhatsUp kanalu
05. oktobar 2024 23:35