фото: Пиксел / - фото: Пиксел
11/05/2022 u 14:22 h
ДАН порталДАН портал
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

(ВИДЕО) У Пули снимали сцене пуцњаве: Грађани нису знали, па почели да бјеже из кафића

У серији је ангажовано више од 300 домаћих статиста, који су морали да прођу кастинг или аудицију, што је већ првог дана изазвало велико интересовање

Ове недјеље почело је снимање серије „ФБИ: Интернационал“ иза које стоје Дик Волф и Дерека Хас. Дик Волф је, између осталог, познат по чувеној серији Закон и ред, као и низу других остварења, а ФБИ Интернатионал је наставак франшизе ФБИ, која се фокусира на акције ван САД.

Акционе сцене снимају се у центру града и испред пулске Арене, а због пуцњаве која је одјекнула градом, многи пролазници који нису знали да је снимљена серија па су почели да бјеже из кафића, prenosi Вечерњи лист.

Радња серије одвија се у Пули, гдје се и снима, а главне улоге тумаче Лук Клајнтанк, Хајда Рид, Картер Редвуд, Ванеса Видото и Александра Пол, које ће гледаоци имати прилике да виде у улогама елитних ФБИ агената.

У серији је ангажовано више од 300 домаћих статиста, који су морали да прођу кастинг или аудицију, што је већ првог дана изазвало велико интересовање.

Иначе, америчка крими серија, која је spin off серијала „ФБИ”, требало би да почне да се емитује крајем септембра ове године, али се још не зна која од телевизијских кућа ће је купити.

Серија тренутно има просјечну оцјену 6,3 од 10.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
19. april 2024 17:39