Olivija Ponton / SHUTTERSTOCK-SHUTTERSTOCK
02/11/2023 u 12:20 h
DAN portalDAN portal
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

Zemlja čuda joj donijela sreću: Nakon fotografisanja u Crnoj Gori postala supermodel

Olivija je za samo godinu od TikTok zvijezde postala supermodel i to zahvaljujući foto-sesiji na našim plažama

Olivija Ponton, američki model, influenserka ( Tiktok - 7,8 miliona pratilaca, Instagram 3,1 milion pratilaca) veliki iskorak u svijetu mode napravila je upravo u Crnoj Gori.

Zgodna dvadesetdvogodišnja plavuša sa Floride (172 cm, 55 kg) prošlog ljeta fotografisala se u kupaćem kostimu za popularni brend Sports ilustrejted na plažama naše države. U foto-snimanju čuvenog fotografa Džejmsa Makarija pridružile su joj se Duckie Thot, Brooks Nader, Lorena Duran, Josephine Skriver, Yumi Nu i Katie Austin. One su tada obišle Budvu, Boku Kotorsku a naročito su oduševljene Kotorom i Starim gradom.

- Crna Gora ispunjena je prekrasnim krajolikom, specifičnom  kulturom i tradicijom, nudeći nezaboravno iskustvo putovanja. Crnogorci su ponosni, velikodušni, gostoljubivi i otvoreni prema svima. Spajajući mediteranski šarm s balkanskom strašću, nije ni čudo što se Crna Gora polako izdigla u jedno od vodećih turističkih odredišta u Europi. Prepuna prirodnih ljepota, ova zemlja čuda očigledno je odabrala da bude prva stanica u godini za tim SI Swimsuit dok su započeli proizvodnju za izdanje 2022 – navodi se na oficijelnoj stranici Swimsuit.si

 

I tako je sve počelo! Od Tiktok zvijezde do supermodela! Olivija je nosila modele Viktorije sikret i čuvenih brendova Ralph Lauren, SKIMS, Juicy Couture, Frankies Bikinis, Steve Madden...

- Olivia Ponton počela je stalno objavljivati na TikToku početkom 2020. Dvije godine kasnije prikupila je više od 12 milijona pratitelja i više od 800 milijuna pregleda na svojim platformama društvenih medija.

- Uz modeling, bavi se očuvanjem plaža i okeana širom SAD-a.

 

 

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
24. april 2024 13:43