Фотографија за успомену на ђачке дане / - фото: В.Ш.
17/06/2022 u 22:09 h
Vitomir ŠpanjevićVitomir Španjević
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

Животни путеви полуматураната ОШ „Душан Обрадовић“ из Жабљака поплочани стазама среће и успјеха

Драги полуматуранти, увјерени смо да ће вам девет година проведених са нама остати заувијек у најљепшем сјећању, у успоменама које никада неће изблиједјети и које ће чинити ваше духовно благо, казала је директорица школе Слађана Глушчевић

Полуматуранти ОШ „Душан Обрадовић“ из Жабљака прославили су завршетак основне школе, најприје свечаним дефилеом од школе до главног градског трга. Својим шармом и изгледом одушелили су и измамили бројне аплаузе родбине и бројних суграђана.

image

Свечани дефиле Жабљаком

- фото: В.Ш.

Након фотографисања упутили су се у хотел „Енигма“ гдје су провели једно незаборавно вече и уз игру и пјесму опростили се од основне школе и својих наставника. Њима се придружило и двоје свршених основаца из подручне ОШ „Вук Кнежевић“ из Његовуђе.

image

Путеви поплочани срећом и успјехом

- фото: В.Ш.

Од 37 полуматуарната у свечаном дефилеу били су и они ученици који су школу представљали на бројним такмичењима, девет ученика одликаша а међу њима и двоје ученика носиоца дипломе „Луча“. Предводила их је ђак генерације Ивана Пејовић.

image

Незаборавно вече

- фото: В.Ш.

Обраћајући се полуматурантима, директорица школе Слађана Глушчевић, истакла је да школа прославља 151 годину рада школе, петнаест деценија заснованих на најплеменитијој мисији васпитања и образовања.

image

Успомене које никада неће изблиједјети

- фото: В.Ш.

- Драги полуматуранти, увјерени смо да ће вам девет година проведених са нама остати заувијек у најљепшем сјећању, у успоменама које никада неће изблиједјети и које ће чинити ваше духовно благо. Нека вам сваки наредни дан у животу буде радостан и испуњен љубављу и срећом, а животни путеви вас и наших најмилијих поплочани стазама среће и успјеха.

image

Опростили се од основне школе

- фото: В.Ш.

Иначе, наша школа је кроз вишедеценијско постојање изњедрила многа значајна имена из области науке, политике, културе, спорта... Очекујемо да ће и ова генерација ученика окићена са двије "Луче" и бројним освојеним наградама и признањима на разним такмичењима кренути већ утабаним стазама успјеха.-поручила је дирекотрица Слађана Глушчевић.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
10. maj 2024 18:28