Постер ЦДПР / - ЦДПР
23/11/2021 u 13:22 h
Dragan StojanovićDragan Stojanović
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

Црногорско друштво за борбу против рака кампањом обиљежава 20 година рада

ЦДПР подсјећа на 20-огодишње постојање, рад и сталну борбу против канцера, али истовремено и опомиње на заједничку акцију у борби против канцера

Црногорско друштво за борбу против рака (ЦДПР), у сарадњи са Студио Mouse, Primodesign и Монтенегро Метрополис Медија, поставило је постер „20 година Црногорског друштва за борбу против рака, након Подгорице и Бијелог Поља и на југу Црне Горе у Бару поводом обиљежавања 20 година ЦДПР-а.

- Постери који су постављени на предвиђеним мјестима, тзв. паноима - City light, осим јубилеја ЦДПР-а, подсјећају на његово 20-огодишње постојање, рад и сталну борбу против канцера, али истовремено опомињу, као и позивају грађане како тих градова, тако и све остале у нашој држави, али и оне који дођу код нас, на заједничку акцију у борби против канцера. Тако је свих потеклих година циљ и основни задатак наше хуманитарне, невладине и непрофитне организације је био ширење свијести да се здравим начином живота канцер може спријечити, а адекватним медицинским и друштвеним мјерама на вријеме открити и успјешно лијечити. Истовремено смо настојали и да пружимо подршку свима који су погођени овом болешћу што ћемо свакако радити и у наредном период - наводе из ЦДПР-а.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
19. april 2024 02:58