/ - Фото: Д.С.
13/04/2022 u 13:21 h
Dragan StojanovićDragan Stojanović
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
Pratite nas
i na WhatsUp kanalu
StoryEditor

Друштво маслинара Bар позива на Ноћњак 2022

Чувена смотра ће се одржати у Супетру на острву Брач у Хрватској, од 5. до 8. маја

Друштво маслинара Бар је и ове године добило позив од Задружног савеза Далмације за учешће на 24. Међународној манифестацији маслинара и уљара “Ноћњак 2022”.

Чувена смотра ће се одржати у Супетру на острву Брач у Хрватској, од 5. до 8. маја.

Барски маслинари, традиционално, и у великом броју учествују на овој престижној манифестацији и увијек су драги гости пријатељима из Далмације. Менаџер Општине Бар и вођа Првог црногорског панела Ћазим Алковић ће на манифестацији одржати предавање и представити сензорску оцјену квалитета дјевичанског маслиновог уља у Црној Гори”, казали су из Друштва маслинара Бар.

Ноћњак је манифестација која је изузетно богата разним садржајима из области маслинарства: стручним предавањима, практичним маслинарством, школом дегустације маслиновог уља, сајмом опреме и алата за маслинарство, презентацијама средстава за борбу против болести и штеточина, новим амбалажама за маслиново уље, те многим другим занимљивим темама које се тичу ове гране пољопривреде.

- Поред ових садржаја, од великог значаја је и прилика за сусрете са маслинарима из региона те размјена знања и искустава, те стога позивамо све заинтересоване за путовање на ‘Ноћњак’ да се што прије јаве у просторије Друштва на телефоне: 069/298-888 или 069/039-143 или маил инфо@маслинарибар.орг”, позвали су из Друштва маслинара Бар.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
Pratite nas
i na WhatsUp kanalu
17. maj 2024 04:20