Бошко Лакетић / - УРА
01/12/2021 u 10:02 h
ДАН порталДАН портал
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

Лакетић: УРА ће у Моjковцу формирати Канцелариjу за грађане

Општина не постоjи да би неко у њоj имао власт, већ да би била сервис свих грађана, мjесто за рјешавања свих правних, инфраструктурних, животних, пословних проблема заjеднице, наводи кандидат УРА Мојковац

Општина ниjе само зграда са безброj лавирината кад треба извадити обичан документ, општина треба да буде отворена и транспарентна институциjа за све грађане. Општина не постоjи да би у њеним просториjама неко испиjао кафе и у њеним фотељама се башкарио, већ да би у интересу свих грађана предано... радио, саопштио jе данас кандидат за одборника моjковачке УРА на предстоjећим изборима Бошко Лакетић.

Како jе jош истакао, општина не постоjи да би неко у њоj имао власт, већ да би била сервис свих грађана, мjесто за решавања свих правних, инфраструктурних, животних, пословних проблема заjеднице.

- Ми ћемо доласком на власт, формирати посебну Канцелариjу за грађане, коjа неће бити само соба у згради општине, већ мjесто гдjе ће грађани добиjати све потребне информациjе и мjесто са коjег ће се кретати у реализациjу њихових проблема - наводи Лакетић.

Напомиње да су у фокусу њихове политике сви грађани Моjковца. ,,Наша jе желjа да сприjечимо одлазак младих из Моjковца и у том смислу, за сваки склоплjени брак ћемо помоћи брачни пар са 1000 еура, док ћемо свако новорођено диjете помоћи са 500 еура. За локалну управу коjа ће радити у интересу свих грађана Моjковца”, заклjучуjе он.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
19. april 2024 09:54