Владана Ломпар / - УРА
28/11/2021 u 14:13 h
ДАН порталДАН портал
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

Ломпар: На Цетињу ће се за пар година тражити стан више

Ломпар истиче да Цетиње своjу развоjну шансу мора тражити кроз развиjање породичних, малих и средњих предузећа, кроз стварање услова за уплив страних и домаћих инвестициjа

Цетињу jе неопходан живот. Наш императив jе отварање нових радних мjеста, навела jе Владана Ломпар, кандидаткиња за одборницу и потпредсjедница цетињске УРА.

Ломпар истиче да Цетиње своjу развоjну шансу мора тражити кроз развиjање породичних, малих и средњих предузећа, кроз стварање услова за уплив страних и домаћих инвестициjа, а све то рjешавањем постоjећих проблема у бизнис зонама и jачањем Бизнис центра коjи би био истинска подршка предузетницима.

„Jедини начин да младе људе задржимо у Приjестоници jесте да им понудимо могућност да овђе раде и ствараjу“, наглашава Ломпар.

Потпредсjедница цетињске УРА наводи да осим извjесног пресељења државних институциjа коjе ће генерисати отварање нових радних мjеста, УРА ће омогућити низ стимулативних мjера за све оне грађане коjи планираjу започети сопствени бизнис.

„Повратне информациjа коjе добиjамо од инвеститора говоре о томе да ће Цетиње за свега пар година бити град у ком ће се тражити стан више“, закључуjе Ломпар.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
19. april 2024 16:40