Петра Ивановић / -Приватна архива
18/06/2022 u 11:00 h
Danica TomaševićDanica Tomašević
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

"Наше мало, дјеци значи много": Добротворна акција ОШ "Ловћенски партизански одред"

Циљ акциjе jесте да сви наставници на мjесечном нивоу одваjаjу утврђену, симболичну суму новца коjа ће бити уплаћена на рачун Фондациjе "Буди хуман"

Наставничко виjеће ОШ "Ловћенски партизански одред" са Цетиња покренуло је добротворну акциjу под слоганом "Наше мало, дјеци значи много", која се овога пута не односи на несебично дијељење знања већ новчаних средстава.

-,,Наше мало, дjеци значи много" назив jе хуманитарне акциjе коjу од овог мjесеца покреће Наставничко виjеће наше школе. Под овим слоганом прикључићемо се хумитарноj акциjи,,Буди хуман" коjа већ низ година прикупља новчане донациjе за рjешавање здравствених проблема код дjеце коjима jе то потребно - каже Петра Ивановић, в.д. директора ОШ „Ловћенски партизански одред".

Како је казала, циљ ове акциjе jесте да сви наставници на мjесечном нивоу одваjаjу утврђену, симболичну суму новца коjа ће бити уплаћена на рачун Фондациjе.

- Надамо се да ће хуманост наших наставника пружити здрав и срећан живот сваком дjетету - поручила је Ивановић.

Иницијатива је, како истиче, покренута на предлог наставнице разредне наставе.

- Колектив је идеју прихватио са одушевљењем, како наставно тако и техничко особље, јер смо сви ми најмање једанпут досад послали СМС поруку за Фондацију - казала је Ивановић и додала да се нада да ће својим примјером мотивисати и друге школе да се прикључе акцији.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
27. april 2024 08:00