/ - ФОТО: СНП
14/12/2021 u 09:38 h
ДАН порталДАН портал
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

Ниједан посланик СНП-а није помислио да изда изборну вољу својих бирача

Реално jе признати да тренутна парламентарна већина не функционише, и да jе краjње вриjеме да се стане на краj са оваквим наступима

 - Jучерашњи дан jе само потврдио побjеду од 30. августа, у коjоj су представници грађана, односно посланици показали jош jедном да су далеко изнад политичке харанге, вођене ових дана против представника партиjа, између осталог и против СНП-а. Оне неуке, политички покварене или незреле, са дилетантским познавањем дешавања у Црноj Гори ваља jош jедном подсjетити да никада нити jедан функционер Социjалистичке народне партиjе за преко двиjе децениjе битисања ниjе ни помислио да превари, изда или прода изборну вољу наших бирача - наводе из СНП - а. 

Они истичу да је јучерашња помало осиона изjава премиjера Кривокапића о “побjеди Владе”, нажалост, у директном сукобу са реалношћу. Реално jе признати да тренутна парламентарна већина не функционише, и да jе краjње вриjеме да се стане на краj са оваквим наступима. Уосталом, и изjава високог званичника ЕУ да jе “потребна стабилна влада, парламентарна већина и Скупштина коjа ће подржати напредак Црне Горе” jош jеднм потврђуjе исправност наших ставова, у правцу стварања политичке стабилности, толико неопходне Црноj Гори.  

СНП jе окренута ономе што смо обећали грађанима на изборима, окренути смо реформама и стварању модерне европске државе. И jуче, као и увиjек до сада водили смо се искључиво државним интересима, и обећавамо да ће тако бити и убудуће, без обзира на жеље поjединих политичких субjеката, коjи упорно покушаваjу да минимизираjу улогу и значаj наше партиjе, саопштили су из СНП - а. 

Закључују да је игнорантски однос према парламентарноj већини не може да представља извор стабилности и напретка Црне Горе и да договор, компромис и изналажење рjешења морају бити наjскориjи приоритети за све политичке субjекте у Црноj Гори. Времена за чекање или куповину времена, све jе мање, казали су. 

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
07. maj 2024 07:28