Opština Bar poklonila paketiće djeci pripadnika RE populacije / - FOTO: OPšTINA BAR
29/12/2023 u 08:08 h
DAN portalDAN portal
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

Opština Bar poklonila paketiće djeci pripadnika RE populacije

Savjetnik za manjinska prava i slobode u Opštini Bar, Naser Kraja je kazao da će Opština nastaviti da brine o ugroženim kategorijama stanovništva, a posebno o našim mališanima kojima moramo pokloniti ljubav i pažnju najviše što možemo

Opština Bar nastavlja sa dodjelom novogodišnjih poklon paketića. Ovoga puta podijeljeno je 76 paketića za djecu pripadnika romske i egipćanske populacije u Baru, kazali su u saopštenju.

- Simboličnim gestom lokalna uprava je pokazala da brine o svim kategorijama društva, a posebno je važno da u danima proslavljanja novogodišnjih i božićnih praznika poklonimo pažnju jedni drugima - dodali su u saopštenju iz Opštine Bar.

image

Opština Bar poklonila paketiće djeci pripadnika RE populacije

- FOTO: OPšTINA BAR

Savjetnik za manjinska prava i slobode u Opštini Bar, Naser Kraja je kazao da će Opština nastaviti da brine o ugroženim kategorijama stanovništva, a posebno o našim mališanima kojima moramo pokloniti ljubav i pažnju najviše što možemo.

- Ovo je samo jedan u nizu humanih gestova koje Opština Bar tradicionalno realizuje iz godine u godinu sa željom da obraduje kako naše najmlađe, tako i korisnike domova zastare, djecu bez roditeljskog staranja i zapostavljene socijalne kategorije - zaključuje se u saopštenju.l

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
10. maj 2024 06:37