Насеље Рап добило воду / - фото Водовод
30/04/2022 u 12:22 h
Dragan StojanovićDragan Stojanović
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

У барско насеља Рап стигла вода

До сада је завршено 530 метара водоводне мреже са прикључцима. Захваљујући томе, снабдијевање је већ омогућено одређеним домаћинствима, док се стварају услови и за наставак прикључења остатка насеља на водоводну мрежу, каже Ђуричић

Директор предузећа Водовод и канализација Младен Ђуричић обишао је насеље Рап, у којем се изводе радови на успостављању водоводне мреже којом се рјешава дугогодишњи проблем у водоснабдијевању овог дијела општине.

Према ријечима Ђуричића, до сада је завршено 530 метара водоводне мреже са прикључцима. Захваљујући томе, снабдијевање водом је већ омогућено одређеним домаћинствима, док се стварају услови и за наставак прикључења остатка насеља на водоводну мрежу.

- Ово је још један у низу пројеката предузећа Водовод и канализација којим се системски рјешавају проблеми водоснабдјевању у Бару. Наш примарни задатак је да увијек будемо у служби грађана и да улажемо додатне напоре у циљу побољшања услова за несметано функционисање водоводне мреже, посебно на слабије приступачним мјестима. Управо ово насеље је на одређеној висинској коти, па је ово био сложен задатак за инжењере барског Водовода да се обезбједи несметано снабдијевање пијаћом водом - каже Ђуричић, који најављује и радове на водоводној мрежи у МЗ Шушањ.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu

Izdvojeno

03. maj 2024 13:46