Предраг Ивановић / - Јавно комунално предузеће Будва
01/12/2021 u 11:48 h
ДАН порталДАН портал
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

У току постављање новогодишње декорациjе у Будви

Ове године смо издвоjили 80.000 еура за набавку нових украса, а акценат ће бити на површинама коjе су до сада биле слабиjе или никако украшене, каже директор Комуналног

Jавно комунално предузеће Будва и ове ће године у складу са своjом дугогодишњом праксом и активностима окитити град и уљепшати га за предстоjеће новогодишње и божићне празнике.

- Ове године смо издвоjили 80.000 еура за набавку нових украса, а акценат ће бити на површинама коjе су до сада биле слабиjе или никако украшене. Посебно бих нагласио нов начин украшавања у градским парковима и на зеленим површинама. Биће украшени и кружни токови у Бечићима, Петровцу као и улазак у град код некадашњег Берковића а садашњег хотела Сквер - каже Предраг Ивановић, директор Комуналног.

Истиче да ће, за разлику од претходних година, украсити и мjесне заjеднице Пржно, Свети Стефан, Рафаиловићи и Jаз, што до сада ниjе била пракса.

- Тиме желимо да покажемо да наше предузеће жели да се празнична атмосфера осjети подjеднако на териториjи циjеле општине. Осим наведеног, у жељи да се што више наших суграђана укључи у уљепшавање града и са жељом да у ова тешка времена коjа jе проузроковала пандемиjа посебно обрадуjемо младе, у преговорима смо са основним и средњим школама да њиховим ученицима донирамо jелке коjе ће потом они сами окитити своjим аутентичним украсима, што jе уjедно и начин да се млади кроз своj рад активно укључе у прославу - закључио jе у саопштењу Предраг Ивановић, директор Комуналног предузећа.​

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
18. april 2024 21:53