Ilustracija / - FOTO: FACEBOOK - KOSOVO POLICE
03/12/2022 u 20:09 h
DAN portalDAN portal
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

Suspendovana četiri policajca zbog ubistva trudnice u Prištini

Četvorica policajaca osumnjičena su za zloupotrebu službenog položaja i falsifikovanje zvaničnih dokumenata, napisao je Svečlja na Fejsbuku

Ministar unutrašnjih poslova Kosova Dželjalj Svečlja rekao je da su po preporuci Policijskog inspektorata Kosova (PIK) suspendovana četvorica policijskih službenika u vezi sa slučajem ubistva trudnice Hamide Magaši, prenosi N1.

Četvorica policajaca osumnjičena su za zloupotrebu službenog položaja i falsifikovanje zvaničnih dokumenata, napisao je Svečlja na Fejsbuku.

Svečlja je dodao da je PIK preporučio suspenziju četiri policajca iz Policijske stanice u Lipljanu, dok je Regionalna direkcija Prištine ovu preporuku sprovela.

Prema prištinskim medijima radi se o komandantu Policijske stanice u Lipljanu, naredniku u ovoj stanici i dvojici drugih pripadnika PK.

- Dosadašnji nalazi biće proslijeđeni tužilaštvu kako bi bila sprovedena istraga o mogućem krivičnom djelu, napisao je Svečlja na Fejsbuku.

Hamide Magaši (35) ubio je suprug u srijedu u dvorištu Klinike za ginekologiju u Prištini, a posle napada je izvršio samoubistvo.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
18. april 2024 19:52