Hapšenje kosovskih specijalaca / - FOTO: PRINTSKRIN
14/06/2023 u 16:13 h
DAN portalDAN portal
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

(FOTO/VIDEO) Kosovski policajci uhapšeni u centralnoj Srbiji

Sva tri uhapšena bili su naoružani automatskim oružjem i u punoj ratnoj opremi sa gps uređajima, mapama i drugom opremom

Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova, Antiterorističke grupe posebne jedinice policije, locirali su danas i uhapsili tri pripadnika kosovske policije R. Z. B.S. i M.Š. u administrativnom pojasu prema KiM, daleko u dubini teritorije centralne Srbije, saopštio je danas MUP Srbije.

Sva tri uhapšena bili su naoružani automatskim oružjem i u punoj ratnoj opremi sa gps uređajima, mapama i drugom opremom.

image

Hapšenje kosovskih specijalaca

- FOTO: PRINTSKRIN

Kako se navodi, brzom i efikasnom akcijom srpske policije, uspješno je spriječen pokušaj kosovske policije da upadom na teritoriju centralne Srbije izvrše akciju koja po svim parametrima predstavlja teroristički akt u cilju dodatne destaabilizacije i eskalacije sukoba uperen protiv Srbije.

- Policija će u saradnji sa nadležnim tužilaštvom nastaviti dalji rad - navodi se u saopštenju.

O ovoj akciji hitno je obaviješten šef države Aleksandar Vučić, koji je bio u ruskoj ambasadi, gdje je prisustvovao prijemu povodom obilježavanja Dana Rusije i po dobijanju informacije se zaputio u zgradu Predsjedništva.

 

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
28. april 2024 20:49