Ilustracija / - SHUTTERSTOCK
04/03/2023 u 19:43 h
DAN portalDAN portal
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

Italijanska policija uhapsila brata stradalog mladića iz Crne Gore: Ubistvo zbog droge

Policija je privela Naserovog brata Suada, smatrajući da bi mogao da ima veze sa trgovinom drogom i da je Naserova smrt bila dio šire kriminalne šeme

Slučaj ubistva Nasera Bahtijarija (mladića porijeklom iz Crne Gore) nedavno u Italiji, dobija nove zaplete, prenose italijanski mediji. Kako izvještavaju, policija je privela Naserovog brata Suada, smatrajući da bi mogao da ima veze sa trgovinom drogom i da je Naserova smrt bila dio šire kriminalne šeme. 

Italijanska policija uhapsila je tri osobe osumnjičene za ubistvo 21-godišnjeg Nasera Bathijarija, porijeklom iz Crne Gore. Mediji pišu da se ubistvo dogodilo 23. februara u Manduriji, na jugu zemlje.

Kako prenosi "trnews.it", moguće je da je Naser išao da naplati dug nastao iz prodaje 100 grama kokaina njegovim navodnim ubicama od strane njegovog brata Suada.

- U proteklih nekoliko sati, stariji brat žrtve je preko svojih advokata Benedeta Šipe i Stefana Stefanelija stavio do znanja da je spreman da govori. Zahtjev su njegovi branioci već ozvaničili, a čeka se odgovor tužioca - naglašava se u tekstu.

Italija: Pronađen mrtav mladić porijeklom iz Crne Gore, sumnja se na ubistvo

Njegovo svjedočenje moglo bi da bude od ključnog značaja za razjašnjavanje kontura ovog gnusnog ubistva, prenosi medij.  

Suad, koji je 2020. godine obuhvaćen istragom o transportu oružja i municije iz Crne Gore u Italiju, u kućnom je pritvoru.

No, nakon ubistva njegovog brata, policija ga je uhapsila. 

Odluku o hapšenju donio je sudija za istragu Mikele De Leće. 

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu

Izdvojeno

07. maj 2024 15:07