Kejt Midlton / - EPA
08/06/2024 u 21:15 h
DAN portalDAN portal
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
Pratite nas
i na WhatsUp kanalu
Slušaj vijest
StoryEditor

Kejt Midlton prekinula višemjesečnu „tišinu“, napisala pismo

Nakon što je propustila ključnu probu za Trooping the Colour, Kejt Midlton je napisala pismo irskoj gardi, koja ove godine, po dugogodišnjoj tradiciji, predaje svoje boje kralju.

U njemu je, između ostalog, napisala: „Nadam se da ću uskoro sve moći da vas upoznam.

Upravo zbog toga što će propustiti sve važne događaje u kojima učestvuje Irska garda, Kejt Midlton je prekinula ćutanje usred liječenja od raka, i napisala zvanično pismo koje je Irska garda objavila na svom zvaničnom X profilu.

U pismu je, između ostalog, Kate poželja pripadnicima Irske grade svu sreću u idućim angažmanima, a na društvenoj mreži X je objavljen i video u kojem pukovnik čita pismo princeze od Walesa, penosi N1.rs.

(VIDEO) Kejt Midlton otkriven rak, podvrgnuta preventivnoj hemoterapiji

Na papiru s monogramom Kejt je napisala:

“Htjela sam da vam napišem, jer želim da znate koliko sam ponosna na  gardu uoči Colonel’s Review i Trooping the Colour. Cijenim što ste vježbali mjesecima za Trooping the Colour i posvetili sate i sate kako bi sve bilo besprekorno. Biti vaš pukovnik je velika čast i jako mi je žao što ne mogu pozdraviti vašu ovogodišnju smotru. Molim vas prenesite moje izvinjenje svima,  puku i nadam se da ću uskoro moći da vas sve ponovo predstavljam. Prenesite svima moje najlepše želje, i želim vam svima puno sreće”.

 

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
Pratite nas
i na WhatsUp kanalu
01. jul 2024 15:48