/ - EPA
28/12/2023 u 23:50 h
DAN portalDAN portal
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

Melonijeva bolesna: Već dva puta otkazuje konferenciju

Iz njenog kabineta su potvrdili da će u saradnji sa novinarskim udruženjem konferencija prvobitno zakazana za 21. decembar, a potom 28. decembra, biti održana 4. januara

Italijanska premijerka Đorđa Meloni otkazala je po drugi put tradicionalnu konferenciju za novinare na kraju godine zbog zdravstvenog problema. Iz njenog kabineta su potvrdili da će u saradnji sa novinarskim udruženjem, konferencija prvobitno zakazana za 21. decembar, a potom 28. decembra biti održana 4. januara.

Iz kabineta Melonijeve saopšteno je da ‘‘ima problema sa onolitima‘‘, odnosno sa unutrašnjim uvom.

Isti izvori potvrdili su da je ona bolesna. Meloni je u srijedu naveče kod kuće posjetio ORL doktor koji je dijagnostifikovao "otolitički sindrom" i dao priedloge za rješavanje situacije, prenosi Lapsi.al.

Međutim, njen kabinet kaže novinarima da se zdravlje premijerke Meloni popravlja. Premijerkine kolege kazale su da se u početku mislilo da je njeno zdravstveno stanje posledica gripa, jer je "Meloni nekoliko dana patila od mučnine i vrtoglavice.

Kao zaštitnu mjeru, bila je prisiljena da ostane u krevetu u mraku skoro dva dana. Sada je, prema riječima Meloninog portparola, počela da ustaje iz kreveta i razgovara telefonom.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
27. april 2024 16:15