Ilon Mask / - EPA
16/09/2024 u 08:36 h
DAN portalDAN portal
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
Pratite nas
i na WhatsUp kanalu
Slušaj vijest
StoryEditor

Mask: Niko ne pokušava da ubije Bajdena ili Kamalu

Američki milijarder Ilon Mask skrenuo je pažnju na "odsustvo" bilo kakvih pokušaja ubistva predsjednika SAD DŽozefa Bajdena ili potpredsjednika Kamale Heris, dok je predsjednički kandidat Republikanske stranke i bivši predsjednik Donald Tramp već dva puta bio meta atentata.

Novi pokušaj ubistva Trampa: Uhapšen osumnjičeni

- Niko ne pokušava da ubije Bajdena ili Kamalu. Zašto žele da ubiju Donalda Trampa?- napisao je Mask na "Iksu", prenose Nezavisne.

Federalni istražni biro /FBI/ saopštio je sinoć da istražuje pucnjavu u blizini Trampovog terena za golf u Floridi, te da se slučaj tretira kao pokušaj ubistva bivšeg predsjednika.

Tajna služba SAD potvrdila je da je njen agent otvorio vatru na naoružano lice kod terena za golf. Prvobitna informacija bila je da su dvije osobe pucale jedna na drugu i nije bilo indikacija da incident ima bilo kakve veze sa Trampom.

Nakon pucnjave privedeno je jedno lice i zaplijenjeno je oružje.

List "Njujork post" objavio je sinoć, pozivajući se na izvore u policiji, da su dvije osobe pucale jedna u drugu nedaleko od Trampovog golf kluba u Vest Palm Biču u Floridi, ali da Tramp nije bio u opasnosti. Incident se dogodio kada je Tramp već napustio klub.

Tramp je ranjen u pokušaju ubistva u Pensilvaniji 13. jula. 

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
Pratite nas
i na WhatsUp kanalu
16. septembar 2024 08:36